Minden rendszer a központjából, a KÖZÉPPONTJÁBÓL látható át egészében, bármely külső pontjából csak részleteit ismerhetjük meg. Ez az oka, hogy minden természetes rendszert a középpontja irányít, ha a vezérlés kicsúszik a perifériára, megszűnik az EGÉSZség.

facebookra2

Az ember központja a test/lélek/szellem hármasságban a LÉLEK, ez hajtja, ez adja erejét, ez lelkesíti. Az ember élete a lélek tapasztalásáról, fejlődéséről, kiteljesedéséről szól. A belső, még gyermek Isten és a külső Teremtő LELKÉNEK együttműködéséről, és eggyé válásáról.

A család központja a gyermek, ő a férfi és nő együttlétének célja, eggyé válásuk középpontja. Ő egyensúlyozza ki a két minőséget, ő a jövő, ő a remény. Valahányszor szétcsúszik az emberiség, ő tudja megváltoztatni, megváltani, újjá teremteni az EMBERI világot.
Európa központját, szívét maga Földanya jelölte meg a Kárpátok koszorújával. Itt él – testvérnépeivel körülvéve – a MAGERŐ népe, a magyar. A testvérnépek nem elírás, hiszen antropológiai, genetikai, vizsgálatok bizonyítják, hogy ők belőlünk származnak, véreink.
Veszélybe került az ember EGÉSZsége, mert a lelkünk helyett átadtuk az irányítást a szellemünknek. Akár a test vezet bennünket, akár a szellem, csak részleteket ismernek. Tapasztalatlanok, nem értik a következményeket, nem látják a múltat és nem érzik a jövőt!
Veszélybe került a család EGÉSZsége, mert gyermekeink helyett a részletek váltak céllá (kocsi, lakás, karrier…). Emiatt csúszik egybe, kenődik el a férfi és női minőség, emiatt billent meg az egyensúly. Gyermekeink tönkretétele az emberiség jövőjét veszélyezteti.
Veszélybe került Európa EGÉSZsége, mert évezredek óta a periféria vezeti. Hol Rómához, hol Moszkvához, hol Brüsszelhez „zárkóztatják fel” központját, a perifériáról jövő SZELLEMI áramlatok  folyamatosan elhúzzák, mérgezik Európa lelkét, a magját.

Hogyan billentünk ki a középpontból?
Saját magam (MAGom) vizsgálata alapján egyedül a LUSTASÁG és GYÁVASÁG képes erre. Kényelmesebb, kevesebb küzdelemmel és felelősséggel jár a külső szellemi vezérlést követni (szülő, tanár, orvos, mester) mint belsőnkre hallgatva járni a lélek keresztútját.

 

Mi a megoldás?
Vissza kell kerüljön minden központ a középpontba. Emberként, családként, nemzetként meg kell találjuk önMAGunkat, újra kell fogalmazzuk az értékeinket és mértékeinket. A háttér-hatalom MI VAGYUNK, lustaságunk, gyávaságunk élteti, ezért csak mi bonthatjuk le, együtt, egymásért. Ha nincs hozzá elég erőd, ne feledd: NEM VAGY EGYEDÜL!

Géczy Gábor
MAG közösség

 

 

 

 

 

 

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!