Ez a filozófiája a jövőre 100 éves németországi gyógytermék gyárnak, a Salus-Hausnak. Termékeink 003Amikor a mai tulajdonos, Otto Greither édesapja 1916-ban megalapította a SALUS-HAUS-t, álmodni sem lehetett volna arról, hogy a cégnek ekkora sikere lesz. Ami egykoron úttörő gondolkodásnak számított a fenntarthatóság és a holisztikus megközelítés tekintetében, az mára, a 21. század elején, már széles körben elfogadottá vált. Ma már az a kérdés, hogy hogyan lehet a Föld erőforrásait fenntartható módon felhasználni, és ez a Salus-Haus meggyőződése is, miszerint ember és természet egyenrangú partnerek, akiknek támaszkodniuk kell egymásra. A gyár koncepciója az egészséges életmódról mindig is központi kérdésnek tartotta azt az elgondolást, hogy a természet tisztelete és az ember jóléte egymástól elválaszthatatlan.A Magyarországon is kapható termékeik egytől egyig gyümölcsökből, különféle zöldségekből és gyógynövényekből készülnek. Alkoholt nem tartalmaznak, mesterséges színezék – és tartósítószer mentesek.Floradix Kräuterblut szirup:A termék természetes, vas(II)-glükonat-ból származó vas (II)-t, B2, B6, B12 és C vitaminokat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A vas, valamint a B6 és B12 vitaminok hozzájárulnak a normál vörösvérsejt-képződéshez. A C vitamin fokozza a vas felszívódását. A termék a vasat vas(II)-glükonat formájában tartalmazza, ami különösen jól szívódik fel. Felszívódása az emésztőrendszerben a tablettákhoz viszonyítva sokkal gyorsabban megy végbe.

Különösen előnyös nőknek, beleértve a várandós és szoptató anyákat, gyermekeknek, serdülőkorúaknak, idősebbeknek, betegségből lábadozóknak, vegetáriánusoknak és aktív életmódot folytatóknak, sportolóknak.Floradix Kindervital:A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D, E vitaminok, valamint kalcium gyermekeknek.

A Floradix Kindervital ezeken kívül gyümölcs – és gyógynövény-kivonatok értékes összetevőit tartalmazza, melyek a termékben vízben oldott formában találhatók, így azok a szervezet számára könnyen hasznosíthatóak.

Fokozott vitaminszükséglet, fejlődés időszakában (gyermekkortól az ifjúkorig), betegség után, általános erősítésre, intenzív sportolás alkalmával ajánlott.

Saludynam:Folyékony kalcium, magnézium, cink és D-vitamin gyermekeknek és felnőtteknek.

A kalcium és a magnézium nélkülözhetetlen ásványi anyagok az erős csontokhoz, fogakhoz és a szervezet sejtjeinek megfelelő funkcióihoz. Mindenkinek szüksége van ezekre az ásványi anyagokra, különösen a fejlődésben lévő gyermekeknek, a menopauzában lévő nőknek, sportolóknak és az idősödő embereknek.

A folyékony kalcium, magnézium, cink formula D vitaminnal kellemes ízhatású a gyógynövény- és gyümölcskivonatok értékes összetevőinek köszönhetően.

A folyékony formula megkönnyíti és kényelmessé teszi a kalcium és a magnézium bevételét.

A D vitamin és a cink hozzáadása elősegítheti a maximális felszívódását és a hasznosulását ezeknek a nélkülözhetetlen ásványi anyagoknak.Ga-Lexír:Étrend-kiegészítő articsóka kivonattal és további keserűanyag-tartalmú gyógynövényekkel.

Az articsóka kivonat hozzájárul a bélrendszer egészséges működéséhez, az emésztéshez.

Az articsóka egy zöldségféle, melyet főleg a Földközi-tenger környékén termelnek, s onnan jut el a világ többi országába. A 16. század óta ismerik, s értékelik a leveleiben lévő keserű anyagokat. A Ga-Lexír az articsóka gondosan válogatott leveleiből készül, melyhez további keserű növények, s fruktóz kerül. Íze kellemes, kesernyés aromájú.Bővebb információ:

Sal-Bert Kft. Eger

Tel: 36/517-367, 20/539-20-66

www.vashiany-verszegenyseg.hu

salbert@gyogy-salbert.hu 


(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!