kép-okAz immunrendszer a szervezet védekező rendszere, ami megvéd a fertőzéstől, illetve idegen anyagoktól. Az ősz beköszöntével végezzünk immunterápiát, így növelve ellenálló képességünket a vírusok ellen.

Dr. Csabai Zsolt Phd 1986-ban fejlesztette és szabadalmaztatta az első természetes grapefruitmag kivonatot a világon. Hazánkba Dr. Csabai a terméket az 1990-es évek közepén hozta be, akkoriban mint egyetlen kivonatot a piacra. A természetes sajtolás a mai napig egyedi a világon. Ezért is az egyetlen, eredeti! Mint a neve is mutatja, ez egy teljesen természetes anyagokat tartalmazó, a grapfruit magjából sajtolt kivonat, amely sejtregeneráló, antioxidáns hatású, vírus- és gombaölő, sterilizáló és immunerősítő, táplálék kiegészítő készítmény! Ezeket a hatásokat, klinikai és egyetemi laboratóriumok tesztjei is igazolják!
Mindennapi életünkben, egyre többet találkozunk a vírusok, baktériumok és gombák okozta fertőzésekkel, amelyek egyre több súlyos betegség kialakulásának alapvető forrásai! Ezek megelőzésében, és ha már megtörtént a baj, a műtétek utáni sejtregenerálódásban segít ez a nagyszerű kivonat! Pl. kezdődő stádiumban lévő daganatok,  influenza A-vírus, szalmonella fertőzés, körömgomba, kandida, gombás elváltozások a bőrön, bakteriális bélfertőzések stb. Műtétek utáni szedésével a sejtek gyorsabban regenerálódnak és az immunrendszer hamarabb megerősödik!
Mivel a Grape Vital® hatásmechanizmusa abban rejlik, hogy a szervezet biokémiája áll helyre, a szervezetet támadó kórokozókat a szer nagy részben elpusztítja, így nem kell az immunrendszernek a megterhelő feladatot elvégezni. Ezek közé tartozik a szervezet hőtermelése is. A szervezet a megspórolt energiát a vitalitásban, vagyis a sportoló, mint egy nem felhasznált energiát a teljesítménynövelésben tudja hasznosítani. Ez nem dopping, hanem az immunrendszer erősítése természetes módon.
Ajánlatos fogorvosi beavatkozások, pl. gyökérkezelés és szájsebészeti műtétek utáni fertőtlenítő öblögetésre! Nőgyógyászati hüvelyi panaszok, gombás fertőzések gyors megszüntetésére! Használata nincs korhoz kötve, kisgyermekek és idős emberek egyaránt szedhetik. Minden gyógyszer mellet szedhető, kivéve az antibiotikumot! Háziasszonyok otthon, sterilizálásra is használhatják pl. mosáskor 40C-on, selymeknél a megfelelő helyre 1-2 cseppet. Megfázás, meghűlés esetén, határozottan és gyorsan enyhíti a panaszokat! Idős beteg emberek immunrendszerének megerősítésére és regenerálására is ajánljuk ezt a sokszínű és sokrétű fantasztikus szert! Mert legfontosabb az egészségünk, és a legtöbbet a természetes eredetű anyagokkal tehetünk a megőrzése érdekében!
termékekA Grape Vital kapszulás formában Immun Caps néven került forgalomba, mely a felnőtt szervezetre, annak az immunredszerének az erősítésére lett kifejlesztve a Grape Vital alapanyagból.
Magasabb hatóanyag tartalommal Power Caps XXL kapszula néven a sportolók, vagy fizikai munkát végző, annak túlterhelt szervezetére, immunredszerének az erősítésére lett kifejlesztve a Grape Vital alapanyagból.
Gyermekek számára is készült Power Kids néven egy készítmény, mely erősíti a fejlődő és túlterhelt gyerekek immunrendszerét.
Dr. Csabai Zsolt termékei, a Grape Vital termékcsalád megrendelhető a NapiBio.hu webáruházban.


www.napibio.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!