A MAUNAWAI® szűrőrendszer működésekor a csapvíz - akárcsak a természetben – különböző szűrő rétegeken keresztül szivárog át, egészen addig, amíg frissítően kellemes és tiszta víz nem áll a rendelkezésünkre. Mivel nem nyomás kifejtésével történik a víztisztítás mechanizmusa, ezért a tiszta Pi-víz olyan természetesen alakul ki, akárcsak egy jó bor.
A MAUNAWAI PI- készülék nem szűri ki a vízben lévő hasznos ásványi anyagokat, viszont harmonizálja és optimalizálja azok arányát. Ennek következtében optimálisan tud sejtjeinkben hasznosulni.
A sejtvízhez hasonló PI-vizet sejtjeink membránja könnyedén átereszti, ezáltal lényegesen jobb hidratáló hatás érhető el. A megfelelő minőségű és mennyiségű víz bevitele a szervezetünkben pozitív hatást gyakorol egészségi állapotunkra.

„…Az öregedés a szervezetek, szövetek és sejtek hatszögletű vízcsomóinak elvesztése és a teljes test víztartalmának csökkenése. Ha újra bevisszük a hatszögletű vízcsomókat a testbe, megnő a vitalitásunk, lecsökken az öregedési folyamat, és megelőzzük a betegségeket…”
( Molecular Water Environment Theory: – Dr. Mu Shik Jhon.)


A szervek és a bennük található fehérjemolekulák is egy vízréteggel vannak körülvéve. A szervek körüli vízréteg vastagsága 20-40 vízmolekula. Amennyiben a vízréteg vastagsága csökken, úgy sem a fehérjemolekulák, sem a szervek nincsenek már a saját megszokott környezetükben. Zavart állapotban vannak, nem tudják a feladatukat betölteni. A sejt anyagcseréje nem zajlik már dörzsmentesen, a sejtek közötti információátadás gátolva van. Ennek főleg a sejtosztódásnál vannak súlyos következményei.
Naponta mintegy 3 liter sejten belüli víz alakul újjá többé vagy kevésbé terhelt ivóvízből. Ez az átalakítás sok energiájába kerül szervezetednek. A PI víz tulajdonságai megközelítik a sejten belüli folyadék tulajdonságait, a rendezett szerkezet és az optimális energiaszint megkönnyítik a sejtfalon való áthatolást.

maunawikuponosA MAUNAWAI készülékben az öt alapelv egyesül: szűrés – információ adás – harmonizálás – biológiai rendelkezésre állás.
• A Maunawai a legújabb szűrő és egészségvédelmi technológiák felhasználásával tisztítja és teszi értékessé és élővé a csapvizet.
• A szűrési folyamat következtében a víz enyhén lúgossá válik, így optimális az emberi szervezet számára. Segíti a méregtelenítést és a vesék működését.
• Nem kell többé ásványvizes palackokat cipelni, bajlódni a műanyag szeméttel.
• Nincs több függés a vezetékes víz éppen aktuális minőségétől.
• Főzéshez, kávéhoz, teához is ideális, kiemeli, fokozza az ízeket.
• Nem gond többé megfelelő mennyiségű vizet inni, a Maunawai PI-víz itatja magát.

A MAUNAWAI PI víz képes az emberi szervezet a legjobb teljesítményre késztetni. Fogyaszthatják csecsemők, gyermekek, felnőttek, sportolók, fogyókúrázók, idős emberek, egészségesek és betegek egyaránt.

I. CSAPVÍZ ELŐKÉSZÍTÉSE, SZŰRÉSE
A speciális kerámia előszűrő megakadályozza a por, a rozsda és a vízben áramló mindenfajta szennyeződések továbbjutását. A szűrő pórusmérete csupán 0,2μm, így még a baktériumok sem juthatnak át rajta.

II. KÉMIAI SZŰRÉS
Ez a szűrőegység mindenféle kémiai anyagot, nehézfémet, rovar és növény védőszer maradványt, policiklusos aromás szénhidrogéneket, a trihalogénmetánokat, gyógyszer és hormonmaradványt is eltávolít. (Budapesten évente 20 tonna gyógyszer kerül a Dunába)

III. PI FÁZIS – információ adás
Ebben a szűrőegységben vannak elhelyezve az eredeti márkavédett Japán PI-kerámiák.
Ez felelős azért, hogy a csapvíz ne csak tiszta legyen, de energetizált ÉLŐ- PI- vízzé váljon. Az élő PI víz meghatározott klaszterszerkezettel rendelkezik (A vízben elhelyezkedő, maximális, azaz négy hidrogén-híd kötést tartalmazó, azonos forgásirányú protonokkal rendelkező egységet klasztereknek nevezzük. A teljesen rendezett szerkezetű víz klaszterekből áll.)
Ez a szűrőegység az ásványi anyagok olyan speciális összetételét biztosítja, melyek rendkívül fontosak az emberek számára. Ezek az ásványi anyagok nyomokban adódnak a vízhez, és a MAUNAWAI® pi-víz enyhén lúgos állapotát eredményezik.
Végül a tisztított pi-víz átfolyik a speciális MÁGNESES CSAPON. Ez a mágneses mező a MAUNAWAI® víz molekuláinak végleges elrendeződését teszi lehetővé.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!