Olvasóink bizonyára jól ismerik a Biogroup nevét, hiszen az elmúlt években rendszeresen jelentkeztek valamelyik saját fejlesztésű, gyártású és forgalmazású termékük ismertetőjével. Ez nem lesz másképpen következő számainkban sem. Most a szív-máj-vese trilógia következik, mely létfontosságú szerveinket boncolgatja, azonban még mindig jobb itt, mintha a prosecturán tennék ugyanezt!

TUDTA?
Minden mező és rét, minden hegy és domb egy-egy patikát rejt! (Paracelsus)
A szívbetegség, magas vérnyomás, viszonylag ritka, a sok telítetlen zsírsavat tartalmazó olajat fogyasztó országokban. Az antioxidánsok és fitovegyületek hatékonyan védik a szív és érrendszer egészségét.

 • A szív szervezetünk motorja, funkcióját az izomrostok összehúzódásának és elernyedésének ritmikus változása biztosítja, ezt az izomsejtekben keletkező elektromos ingerület hozza létre. (Szívelégtelenség, szívritmuszavar).
• A vérkeringés zárt rendszert képez, mely az egész szervezetre kiterjedő érhálózatból áll. Ez biztosítja az életfunkciók fenntartásához szükséges feltételeket. A vérkeringés szabályozza a víz és sóháztartást, szállítja a hormonokat, enzimeket és a szervezet saját hírvivő anyagait.
• A vér áramlási sebessége a vér összetételétől, a vérerek áteresztő képességétől, és a vérnyomástól függ. (Szívinfarktus, koszorúér, vénák betegségei).
• A szív és az erek funkcionális egységet képeznek. Ha ennek bármely pontján zavar lép fel, az az egész rendszerre kihat. Természetesen javasolt minden olyan tisztítókúra, amely segíti a felesleges zsír és koleszterin kiürülését, a rizikófaktorok csökkentését.
Miben nyújt segítséget?

• A CARDIOVIN+ a szív és keringés több pontjára ható multifunkciós készítmény, mely kiegészíti az egyoldalú táplálkozást, és a vegetáriánus étrendet!
• A szőlőmag olajban lévő telítetlen omega-3 zsírsav kulcsszerepet játszik a szervezet számos életfolyamatában, kezdve a vérnyomás és véralvadás szabályozásától, a koncentráció és immunrendszer erősítéséig. Javítja a szívben az ingerület átvitelt, csökkenti a vérzsír (triglicerid) szintjét, véd a szívritmuszavar és érelmeszesedés ellen.
• A galagonya valóban többfunkciós, univerzális szívtápszer, és ebben a tekintetben egyedülálló. (Flavonoid-glikozidot, kardio-tonikus aminokat tartalmaz). A galagonya készítmények a vérnyomás, szervi és funkcionális szívbetegségek széles skálája esetén alkalmazhatók, mellékhatások nélkül. A hatás lassan alakul ki, de tartósan fennmarad.
• A páfrányfenyő jó hatású a keringésre és a központi idegrendszerre. Fokozza a hajszálerek áteresztő képességét, javítja a szem, a fül, és az agy vérellátását, a koncentrációt és a szellemi képesség működését.
• A feketeribizli levél C-vitamint, rutint, csersavat tartalmaz. Segíti az erek rugalmasságának fenntartását.
• A termék hatása, a szív és keringés funkciójának fenntartását segíti több ponton, de nem helyettesíti a kontroll vizsgálatokat és szükség szerint az azonnali orvosi beavatkozást.

Forrás: Dr. Jörg Grünwald: A növényi alapú gyógyítás újra felfedezése 2008

1141 Budapest, Szugló u. 83.
Tel./Fax: 06-1/422-10-82  
E-mail: biogroup@biogroup.hu
Internet: www.biogroup.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!