hajgyógyászatInformációs terápiával

Minden sejtnek, szervnek megvan a rá jellemző rezgése. A betegség az információs mezőben létrejövő eltérés következtében alakul ki. A gyógyulás a megfelelő, helyes információk bejuttatásával érhető el. Speciális információkat sugárzó készülékünket az emberi energiamező erősítésére, aktivizálására használjuk. A készülék segítségével bejuttatott rezgésminták segítik a sejtek közti kommunikációt, újrahangolják, helyes információkkal látják el a sejteket, szerveket. Minden panasz - hajproblémák, hormonrendszeri, emésztő és mozgásszervi panaszok - megoldásában jó alapot nyújt ez a fájdalom és mellékhatás-mentes szelíd gyógymód.
Mivel a haj- és fejbőrpanaszok az esetek többségében belső okokra vezethetők vissza, alapvetően fontos figyelmet fordítanunk a szervezet, az energiarendszer harmonizálására. Ebben segít ez a terápia a haj és a fejbőr külső kezelése mellett alkalmazva.
Javasolt az alábbi esetekben: hajhullás, kopaszodás, hajritkulás, fejbőrpanaszok, korpásodás, fejbőrviszketés, foltos hajhullás, pattanásos fejbőr, pikkelysömör, túlzott zsírosodás, nőgyógyászati panaszok, vegetatív idegrendszeri zavarok, alvászavarok, ízületi panaszok, emésztőrendszeri panaszok, klimax. Kúraszerű kezelés javasolt, de akut esetekben akár egy kezelés is eredményes lehet. Külsőleg – haj és fejbőrpanaszok esetében - az Intenzív Hajterápiás csomag alkalmazásával segítjük a javulást.

Biofrekvenciával

Ez az elektromos, lényegében biore-zonanciás módszer sok embernél szinte csodaként hat. A tapasztalatok szerint a műszerrel végzett kezelés jelentős mértékben csökkenti a szervezetben található baktériumok, vírusok, gombák, és egyéb paraziták (mételyek, melyek a daganatos megbetegedések okozói) számát, ugyanakkor aktiválja az anyagcserét, az immunrendszert és méregteleníti a szervezetet. A célzott frekvenciákkal működő frekvenciagenerátor hatása olyan, mint egy célzott lövés. A tapasztalatok szerint igen sokféle parazita - Borrelia, Helicobacter pylori, candida, penészgombák, szemölcsvírusok stb. - gyorsan és mellékhatásoktól mentesen kiirthatók.


A biofrekvencia kezelés hatásmechanizmusa

Minden sejtmembránban speciális fehérjék, ún. membránproteinek vannak, amelyek úgy működnek, mint a külvilágra irányított antennák, és szabályozzák, hogy a sejt milyen anyagokat vegyen fel, ill. milyeneket bocsásson ki magából. A kutatók évek óta tudják, hogy a sejtek energetikai viselkedése meghatározott frekvenciájú rezgésekkel tartósan befolyásolható. Sejtjeink lehetnek energetikailag, információsan normális vagy abnormális állapotban.
Az abnormálisan működő sejtek (pl. a ráksejtek) a szervezettől akár 60-szor annyi energiát vonnak el, mint az egészséges sejtek, ráadásul ők maguk nem járulnak hozzá a test átlagos energiaszintjének növeléséhez. Az abnormálisan működő sejt erősen depolarizált, ami azt jelenti, hogy a sejtplazmában nem található meg az egészséges sejtekre jellemző negatív elektromos töltés. A frekvenciaterápiának ez a támadáspontja: segít a depolarizáltság helyreállításában. Ha célzott frekvenciákkal kezelünk bizonyos kórokozókat, az alkalmazott rezgéshullámok úgy módosítják a kórokozó sejtjeinek elektrokémiai egyensúlyát, aminek következtében a parazita elpusztul.


Milyen panaszoknál segít ?

A módszernek köszönhetően gyors segítséget kapunk a hajhullás, kopaszodás és a különféle fejbőrpanaszok komplex kezelésében. Pszoriázis, ekcéma, és bármely bőrpanasz korrigálható, de krónikus fáradtságot, gyomor-bélrendszeri panaszokat, máj- és epeproblémákat, allergiát lehet eredményesen kezelni, illetve a tüneteket enyhíteni a módszerrel. Felszívódási zavar, felfújódás, fülzúgás, gyenge látás, székrekedés, túlsavasodás, viszketés, candidafertőzés, lábgomba, körömgomba, herpesz, papilloma, chlamídia – a teljesség igénye nélkül – kezelésére is alkalmas. Szépészetileg az arc feszesítése, tonizálása is lehetséges.Kis Éva
a Zöld Újság
állandó szaktanácsadója
holisztikus hajgyógyász,  skalpdiagnoszta,
női, férfi hormonegyensúlytanácsadó
Tel.: 06-30/7545417    
www.nicehajgyogyaszat.hu  

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!