A termék egy lenvászon alapanyagú, 100 % méhviasszal átitatott, 20 cm hosszú, üreges henger. A fülgyertya az egyik végén kúpos - a fülbehelyezés megkönnyítésére- és gézszűrővel van ellátva. Az aromásított termékek minősített 100%-os illóolajakat tartalmaznak, minden darab kézzel készül.
A tiszta méhviasz a gyertya meggyújtásakor egyenletesen olvad, nem csöpög, cseppmentesen elég.

Maya Fülgyertya a következő betegségek kezelésére alkalmas: fül keringési zavara, fül-, homlok- és arcüreg-gyulladás, halláscsökkenés, fejfájás, migrén, megfázás, stressz, idegesség.
A nyár alakalmával egyre több időt töltünk a szabadban, ami igazán üdítő és kellemes érzés. Csábítanak a vízi sportok, a strandon vagy az uszodában töltött egy-egy szép napunk azonban fájdalmasan érhet véget. A hallójáratban megrekedt víz táptalajt nyújt a kórokozók elszaporodásának. Fülfájás, füldugulás, fülgyulladás jelentkezhet.
A nyár más veszélyt is tartogathat számunkra. Mára épületeink szerves része lett a klímaberendezés, otthonok, munkahelyek, bevásárlóközpontok szinte minden helysége klímatizált. Emiatt napjainkban egyre gyakoribb a huzat vagy klíma okozta fülprobléma, melyeket szintén orvosolhatunk a Maya fülgyertya rendszeres használatával.
A Maya fül- és testgyertya fő hatóanyaga a méhviasz, amely már magában is gyógyító hatású, baktériumölő.

Maya Testgyertya: a test bármely fájdalmas bőrfelületére helyezve reumatikus gócok, gyulladások, menstruációs fájdalmak, hólyaghurut, görcsös hasi fájdalmak kezelésére használható.

A Maya Fogyasztó testgyertya köldökbe helyezve a fogyókúra hatékony kiegészítője. Zsírégető és emésztést segítő hatóanyaga fokozza az anyagcserét, és így segíti a megfelelő testsúly elérését. A gyertya kúraszerű alkalmazása növeli az energiaáramlást, csökkenti a hasi puffadást, megszünteti az emésztőrendszeri problémákat.
A Maya Fülgyertya jótékony hatásáról már számtalan alkalommal kaptunk visszajelzést. Az eredmények a gyertya hatásmechanizmusának köszönhetőek. Ilyen pl. a kéményhatás, mely a meleg és hideg levegő térfogatsúly-különbségének hatására, a csőszerű gyertya belsejében nyomáscsökkenést okozva, csekély mértékű szívóhatást gyakorol a külső hallójárat sejtjeire, ezáltal a fülben vérbőség alakul ki, nő a véráramlás sebessége. Ez egyértelműen - mint egy kímélő masszírozás - frissítő, élénkítő, pezsdítő hatást vált ki.
A gyertya másik fő hatása a meleg, melynek hatására a termékben felhasznált illóolaj intenzív párolgásba kezd és a csőtestben uralkodó turbulens légmozgás következtében a fülben kifejti az orvostudomány által is ismert, kimutatott hatását. Ez a hatás kímélő és intenzív! Az égés során párolgó hatóanyag - mintegy szárazgőzként - a hő következtében intenzíven, és egyenletesen fejti ki jótékony hatását.
Az, hogy a gyertya belsejében az égés utáni maradék a gyertya által kihozott fülzsír lenne - tévhit, bár egyértelmű, hogy a hőhatásra a fülzsír egy része már az égés során szublimáció útján kijut a fülből. A gézben található maradék csupán azt jelzi, hogy a kezelt területen probléma van, a kezelést folytatni kell mindaddig, míg a gézben, csak liszthez hasonló anyagot találunk.
Használata nem helyettesíti a szakorvosi
kezelést!
Gyermekeknél a tisztítás kizárólag felnőtt
jelenlétében végezhető.
Tilos perforált dobhártya esetén, illetve ha a páciens a gyertya anyagára, vagy a benne lévő hatóanyagra allergiás! Gyermekeknél 1 éves kor alatt nem ajánlott!

Maya Fülgyertya és Testgyertya
Gyártó és forgalmazó:
ORIGO STUDIO Kkt.
6000 Kecskemét Belső- szegedi u.27.
Tel: 76/505-764
www.mayafulgyertya.hu
maya@mayafulgyertya.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!