Lapozzon bele a digitális Zöld Újságba!
Tovább a digitális újsághoz
2020. 07. 17
„Úgy kellene, hogy az ember legyen minden dolgok mértéke. Viszont az ember idegen abban a világban, amelyet ő teremtett meg!” Alexis Carrel

2021. 03. 11
Ezek a dalok még ma is annyira népszerűek, hogy ha meglátjuk a címüket a fejünkben máris felcsendülnek a jól ismert dallamok. De vajon tudod-e, ki a sláger előadója. Jelöld be, szerinted ki az alábbi 12 dal előadója, majd írd meg kommentben, hogy sikerült ez a rövid kis teszt.

2020. 06. 23
A védőoltást és az élősködők elleni védekezést tartják a legfontosabb egészségügyi intézkedésnek a magyar kutyások, miközben az ivartalanítást azok is elhanyagolhatónak vélik, akik felelős gazdának vallják magukat.

2020. 06. 18
Az alábbi képeken különböző tárgyakat és embereket rejtett el a rajzoló. Megtalálod mindet?

2021. 10. 19
10 kérdés, 10 jól ismert régi magyar film. Vajon kitalálod-e egy képkockából, melyik filmből való? Induljon a játék!

2020. 06. 12
Egy reggel elbocsátották Gölöncsér Lajos bácsit, az áramszolgáltató kisüzemből. Pedig még örömtől kipirultan ment be a dinamórészlegbe, egy ócska faládát cipelve. Főnöke, Kence úr kérdezte, minek hozta be ezt a szemetet. Lajos bácsi büszkén mondta, hogy az éjjel befogta a villámot! Mivel részeg – meg persze öreg is –, már nem kellett felvennie a biciklis mezt sem, csak kezébe adták a munkakönyvét.

2021. 11. 08
Az, hogy mire valók ezek a tárgyak, csak a nagyon fiataloknak okozhat fejtörést. A többieknek pedig biztos jólesik egy kicsit nosztalgiázni!

2021. 08. 30
Az alábbi 10 tárgy jó pár évvel ezelőtt mindennapi használatban volt. Ma már csak tippelni tudunk a legtöbb esetben, mire is használták. Te mennyit ismersz fel a 10-ből?

2020. 04. 29
A két kép között jó pár eltérés van. Megtalálod mindet?

2020. 04. 29
A kopott Kandúr bekapta az utolsó Márton napi libatöpörtyűt, és nagyot húzott a kupából, amiben jóféle portugieser volt. Azért is szerette, mert mindig, mindenhez lehetett inni. Asmodi barátja adta neki, a jószívű ördög, akit itt a pokolban ártatlanul meghurcoltak. Miután rehabilitálták, jutalomból kinevezték pincemesternek. Az öreg kecskének, Berta néninek kadarkával szokott kedveskedni, mert a tanti gyerekesen örült az új etikettnek, amin elnézegethette magát kedvére…