Hulladékmentes, szép karácsony

Az év végi ünnepek egyet jelentenek a mérhetetlen sok papírral, szalaggal, masnival, csomagolóanyag-hulladékkal. Nem kell ennek így lennie. Miért ne ünnepelhetnénk idén a karácsonyt felelősen, környezettudatosan, a jövő generációra gondolva, mégis szeretetben ajándékozva?

A Napvirág Manufaktúra fenntartható új karácsonyi csomagjaival ez nem csak lehetséges, de még egyszerű, sőt kényelmes is. A kis családi manufaktúrában több generáció is együtt ünnepel, éppen ezért tudják, hogy a praktikus, sőt a gyerekeknek is tetszetős, értelmes ajándékokra szükség van. De miért kellene ehhez szemetet termelni? A NapvirágÜnnepi hangulatban nevű kis csomagjaiban egyszerre több népszerű termék is helyet kap egy-egy témára összpontosítva. Ennek a gondolatnak a mentén született meg a már meglévő, gyerekeknek szóló „Pancsolás” és „Erdei állatok” csomag, illetve a felnőtteknek, fiataloknak ajánlott, „Levendulás” és „Tini” csomag mellett három újdonság is!

Kozmetikumok és kiegészítőik

Az idei három új karácsonyi csomagban nem csupán a már megszokott, prémium minőségű natúrkozmetikumokat találhatjuk meg, hanem a hozzájuk illő természetes, ökotudatos kiegészítőket egyaránt. A manufaktúra egyik kedvence az „Egészséges fürtök” nevű kedves kis csomag, melyben egy szilárd samponszappan kapott helyett csalánporral, görögdinnyemag- és ricinusolajjal gazdagítva, vanília és bergamott esszenciális olajokkal illatosítva; egy száraz töredezett hajra kifejlesztett avokádó-, kendermag olajjal és mézzel dúsított hajvégápoló, melyek mellé egy prémium kifésülő hajkefe is jár a csomagban, teljessé varázsolva így a szettet.

A másik két csomag is elsősorban a hölgyek számára készült sok szeretettel és gondoskodással, a csillogó, és üde tekintetekért. Mindkét csomag tartalmaz egy málnamagolajos szemkörnyékápoló krémet, valamint egy frissítő, regeneráló bio búzavirág arcvizet. A nagyobbik csomagban pedig még öt darab organikus pamutból készült kézműves horgolt arctisztító korongot találhatunk, melyeket nem kell kidobni az arcápolási rutint követően, hiszen újra lehet azokat használni egy gyors öblítés, mosás után.

A karácsonyi csomagokat egytől-egyig tetszetős, fagyalmintás, lebomló papírszalaggal kötik át, így már nincs szükség plusz csomagolóanyagra, kevesebb a hulladék és több az öröm az ünnep idején, annak is, aki ílymódon felelősen ad, és annak is, aki kap.

 

Ünnepeld az idei karácsonyt

a Napvirág Manufaktúrával, ajándékozz felelősen, környezettudatosan a zerowaste jegyében Te magad is!