A pszichológusok régóta vallják, hogy nagyon sokat megtudhatunk valakiről csupán azzal, hogy a rajzait megszemléljük. Készítettünk számodra egy egyszerű tesztet, amely pár másodperc alatt elárulja rólad személyiséged legerősebb vonását.

 

A feladat pofonegyszerű:

Rajzolj egy kört egy darab papírra, majd egészítsd ki valamilyen rajzzá! A lenti lehetőségek közül keresd ki azt, amit rajzoltál.

 

Ha Napot rajzoltál, legerősebb jellemvonásod a vezetői képességed. Te vagy az a személy, aki bármilyen csapatot képes összefogni és sikerre vinni. Megtanultál hallgatni a hatodik érzékedre, aktív életet élsz és tökéletesen tudod, mit akarsz. Akkor sem riadsz vissza, amikor kockázatot kell vállalnod a siker érdekében.

 

Ha virág lett a körből, kedves ember vagy. Szimpatikusnak és nyíltszívűnek ítélnek meg az emberek, szeretsz segíteni másokon. Igyekszel nem belefolyni a konfliktusokba, lágy személyiség vagy. Bármilyen helyzetben korrektül viselkedsz, tiszteled mások véleményét és érzéseit.

 

Ha léggömböt rajzoltál, az azt jelenti, hogy könnyen kijössz az emberekkel és igyekszel nem észrevenni a hibáikat. Minden társaságban te válsz a csapat lelkévé. Műveltséged révén bárkivel képes vagy beszélgetéseket kezdeményezni.

 

Ha pénzérmét rajzoltál, tervező típus vagy, akinek ez a tulajdonsága már sok okos és megfontolt döntéshez vezetett. Bármilyen helyzetben képes vagy bizalmat ébreszteni az emberekben. Logikusan és ésszerűen döntesz, képes vagy a pillanatnyi sikerről lemondani a hosszabb távú eredmény javára.

 

Ha szemet rajzoltál, ügyelsz a részletekre és képes vagy a legkisebb apróságokat is észrevenni, ezzel pedig rendszeresen megleped a környezetedben élőket. Gyakorlatias gondolkodású vagy, aki képes egyszerre több feladatot is végezni, anélkül, hogy ez a minőség rovására menne. Képes vagy elhatárolódni mások érzelmeitől, nem sodródsz az árral.

 

Ha mosolygós arcot rajzoltál, vidám ember vagy, aki el sem tudja képzelni az életét szórakozás nélkül. Szeretsz magadon és másokon nevetni, de nem a gúnyolódás vezérel. Egyszerűen képtelen vagy stresszelni és minden helyzetben meglátod a pozitívumot. Rendíthetetlen lelkű vagy, aki egy esetleges támadásra is csak egy legyintéssel és egy mosollyal reagál.

 

Ha egymásba fonódó láncszemeket vagy az öt olimpiai karikát rajzoltad le, látható, hogy senki sem tudja megingatni az önbizalmadat. Önellátó vagy, nem függsz mások véleményétől, nem félsz hibázni és tetteidért vállalod a felelősséget. Mindenben a harmóniára törekszel, vonzó és lenyűgöző személyiség vagy.

 

Ha labdát rajzoltál, az azt sugallja, hogy optimizmusoddal rendszeresen leküzdöd az akadályokat. Mindig kész vagy a barátaid segítségére sietni, ha zűrös ügybe keveredtek. Elfogadod a világot és az embereket olyannak, amilyenek, nem törődsz a gyenge pontjaikkal. Biztos vagy abban, hogy merre tartasz, habár nem szoktál tervezni a jövőre nézve.

 

Ha valami mást rajzoltál a körből, ami nincs benne az előző felsorolásban, azt mutatja, hogy kreatív ember vagy, aki a többség gondolkodásától merőben eltérő megoldásokat szokott választani. Különleges látásmódodnak köszönhetően bármilyen problémát meg tudsz oldani. Minden erőddel próbálod a rutint elkerülni, kíváncsi és szemlélődő vagy, imádsz új benyomásokat szerezni és nem félsz kockáztatni.