Az emberi test maga a csoda: poraiból is képes feltámadni és szinte elnyűhetetlen. Ennek a csodás rendszernek viszont feltételekhez kötött a működése. Testünkben 5-6 liter vér folyik, mely szervezetünk szállítórendszere, és a legkisebb sejthez is eljut. A szív pumpálja a testbe, táplálékot és oxigént visz a sejtekhez s onnan elszállítja a bomlástermékeket, salakanyagokat. Ennyi munka után érrendszerünk megérdemli a gondoskodást. Ismerkedjünk meg három termékkel, melyeket kifejezetten az érrendszer karbantartására fejlesztettek magyar kutatók.


VITA – C
Csipkebogyóval és szelénnel

A C-vitamin a legismertebb, sokoldalú vitamin, hatása az egész szervezetre kiterjed. A C-vitamin vízoldékony „egészségforrás”, se előállítani, se raktározni a szervezet nem képes.
A C-vitamin számos friss gyümölcsben, zöldségben található, de leghatékonyabb természetes forrása a vadrózsa termése. Természetes forrásból az aszkorbinsav (C-vitamin) kivonatolására azért van szükség, mert koncentrált formában, azonosított minőségben, pontos mennyiségben így adagolható. A csipkebogyó és króm együttes bevitele – a flavonoidoknak köszönhetően – garantálja a hatékonyabb felszívódást.
Gyógyszerek rendszeres szedése is okozhat C-vitamin hiányt. (vízhajtók, hashajtók, fogamzásgátlók, koleszterincsökkentők). Élvezeti szerek tartós fogyasztása is okozhat hiányállapotot (alkohol, nikotin, koffein, tein, teobromin).
A C-vitamin szükséglet emelkedik nagyobb megterhelés esetén (fizikai, szellemi munka, sport).  A környezeti ártalmak, nehézfém terheltség, gátolja a vitaminok felszívódását. A termék vízben oldódó antioxidánsként védi a sejteket a szabad gyökök károsító hatásával szemben, aktiválja az enzimeket, és a sejtlégzést. Meggyorsítja a sérülések gyógyulását, segíti a szövetek újjáépítését, részt vesz a csontok, kollagén rostok (porcszövet, izületek, ínszalagok, íny) regenerálásában.

BILOVIN
teljes körű karbantartó az ősidőkből

A páfrányfenyő (Ginkgo biloba) a Föld egyik legősibb lakója. Kínában már több mint 200 millió éve meghonosodott. A világ minden táján az emlékező képességre gyakorolt hatása miatt ajánlják. Ez a fa a föld őstörténetének tanúja, titka a levelének hatóanyagaiban rejlik. Flavonoidokat és terpenoidokat tartalmaz, és eme vegyületeknek köszönheti antioxidáns és véralvadásgátló tulajdonságát. Így javítja a vérkeringést és védi az idegsejteket. A vörös szőlő magolaj magas telítetlen zsírsav értéke az egész szervezetre kiterjedő antioxidáns sejtvédelmet biztosít. A vörös szőlő magolajában található proantocianidin (PCO) bioflavonoidok, egyike azon anyagoknak, amelyek még a vér-agygáton is képesek átjutni, így megvédik az agysejteket a szabad gyökök roncsoló hatásától. Ezek a hatóanyagok hasonló módon védik a keringési rendszert, az agyat, a szemet, a májat és védik a sejteket a tumoros sejtszaporulat ellen. A két összetevő együttes hatása szinte minden életfunkciót érint.
A BILOVIN multifunkciós készítmény, fokozza az agyi aktivitást, az agyi vérkeringést, a központi hormon rendszert szabályozza, a fáradságot csökkenti, lassítja az öregedési folyamatokat. Növeli a tanulási képességet, javítja a koncentrációt, az emlékezetet és a reflexeket.

REVIDO
szívünk a szívügyünk       

Szívünk életünk motorja. Évek óta gyűlnek a tudományos bizonyítékok a polifenolokról, hogy képesek az erek elmeszesedési folyamatát késleltetni, rendszeres szedésük, a már kialakult elváltozásokat mérsékli. A szív már az anyaméhben megdobban, és életünk folyamán szüntelenül dolgozik. Percenként hetven-nyolcvanszor dobban, ereinkbe pumpálva a vért, évtizedeken keresztül. A vörös szőlő eredetű fenolos vegyületek, kedvezően hatnak a szív és érrendszer általános állapotára, az erek rugalmasságára. Egyúttal „előedzik” a test motorját a szívet a viszonylagos oxigénhiány elviselésére.
A REVIDOL javítja az erek rugalmasságát, ezáltal késlelteti az érelmeszesedés folyamatát.
Csökkenti a koszorúér-betegségek, ezáltal a szívinfarktus kialakulásának esélyét.
A salakanyagok szövetekből történő eltávolításával védi az ízületek és szövetek állapotát, ezáltal csökkenti a mozgásszervi megbetegedés esélyét. Növeli a stresszre adott ingerválasz sebességét és védi a sejteket a szabad gyökök káros hatásától.
A termékben felhasznált vörös szőlő-kivonat Madeira szigetéről származik, francia nemesítéssel előállított Cabernet sauvignon honosított fajtából. A vörös szőlő mag-héj őrlemény magas polifenol tartalma, kémiai átalakítás nélkül nyújtja a kívánt hatást.

 

Biogroup Kft.

 

 

1141 Budapest, Szugló u. 83.
Tel./Fax: 06-1/422-10-82  
E-mail: biogroup@biogroup.hu
Internet: www.biogroup.hu