Lapozzon bele a digitális Zöld Újságba!
Tovább a digitális újsághoz
2022. 08. 02
A fájdalom helye gyakran ugyanaz.

2022. 07. 13
Nálunk az ablakpárkányon díszeleg a muskátli, és csak a szépségéért tartjuk ezt a kedves növényt. Afrikában élő változatát viszont gyógyító ereje miatt kedvelik, és évszázadok óta fel is használják a belőle készült különleges főzetet.

2022. 07. 13
A cukkini nagyon népszerű zöldség. Sokféleképpen elkészíthető, rántva, salátának, töltve, sütve és még sorolhatnánk. Az viszont bizonyára meglepetésként éri még a gyakorlott háziasszonyokat is, hogy kiváló befőtt készíthető belőle, ami egy kis trükk segítségével a megtévesztésig hasonlít az ananászra.

2022. 07. 01
Mindenki tudja, milyen érzés libabőrösnek lenni. Azt viszont kevesen, hogy milyen fiziológiai háttere van.

2022. 06. 24
Nem találnád ki, hogy mivel árthatsz a legtöbbet!

2022. 06. 23
Halál és kivándorlás - e két fogalom köré épül az a tragikus eseménysorozat, ami milliókat tett próbára.

2022. 06. 20
Szerencsések azok, akinek kertje van, mert az élettér egyik legfontosabb része, ha foglalkoznak vele. Ez így volt régen is, így van ma is, és valószínűleg a jövőben sem lesz másként. A természethez való közelséget az ember így tudja a legfrappánsabban megoldani.

2022. 06. 14
Nem csak a termés, hanem a levél is aranyat ér! Gátolja a tumorképződést, jó a szívre is..

2022. 06. 09
Ne csak az íze miatt, hanem a jótékony hatásáért is fogyaszd rendszeresen.

2022. 06. 11
Ha a lazacra gondolunk, azonnal beugrik húsának rózsaszínes-narancssárgás színe. Pedig sokkal közelebb járnánk az igazsághoz, ha inkább egy fehéres-szürkés szín ugrana be, hiszen a hazai fogyasztókhoz kerülő lazac jórészt tenyésztett, és ezek színe kivétel nélkül ilyen eredetileg. Ám így eladhatatlan lenne. Itt jön egy kis trükk, egy kis kémia!