tea jóAz egyre erőteljesebben érvényesülő tavasz mindenki számára örömet jelent. A hosszú téli időszak azonban ekkorra csaknem teljesen felőrli a szervezet természetes energiatartalékait. Az immunrendszer megfelelő állapotáért többek között felelős vitaminok csaknem elfogytak. Pótlásuk természetes úton – friss hazai zöldségnövények hiányában- eléggé nehézkes. A felgyülemlett „salakanyagok” is gondokat okozhatnak.

A tavaszi fáradtság, levertség ellen sokat tehetünk a természetes hatóanyagú gyógynövényekkel.Mindenekelőtt a közismert, sokoldalú csalánlevelet emelném ki. Nagyon magas levélzöld (klorofill) tartalma mellett értékes vitamin és ásványi anyag-különösen magnézium- forrás.

Az ilyenkor ajánlott tisztítókúrák egyik leggyakrabban alkalmazott növénye. Nem túl kellemes íze miatt célszerűbb egyéb növényekkel társítva használni. A Gyógyfű Kft ÉDES BORCSA teakeveréke édesgyökérrel és borsmentával kombinálja.

Speciális salaktalanító teakeverékünk a bíbor kasvirágot tartalmazó MOTIVÁTOR. Erősítő, szervezetet segítő gyógynövények még a gyermekláncfű, fehér fagyöngy és a ginszeng. Utóbbival készült a VITÁL-MIX   teakeverék, amely kiváló immunerősítő csakúgy, mint az egykomponensű gyógyteák közül a körömvirág, kasvirág, réti legyezőfű, édesgyökér.

Legyengült immunrendszer felerősítésére különösen ajánlott a gyógygomba készítmények használata. A GANODERMA-COPRINUS, GANODERMA-ACEROLA étrend kiegészítők kiválóan alkalmasak erre a célra.

A folyadékpótlást végezhetjük élénkítő, serkentő és emellett sokirányú egyéb pozitív hatást kifejtő fekete- és zöld tea készítményekkel. A FERI (feketeribizlis), FEKETE ÖRDÖG (meggyes-cseresznyés) fekete tea alapú és ZÖLD BOSZORKÁNY (citromos, gyömbéres), GINKGO-NARANCSOS zöld tea alapú italok bátran versenyezhetnek az üdítőkkel!Lukács Gábor

minőségbiztos, termékfejlesztő

Gyógyfű Kftwww.gyogyfu.hu 


(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!