PR CIKK 201509A természet érintetlen helyein megtalálható természetes Élő Víz képes a káros anyagok ártalmatlanítására. Ezt a képességet kapja vissza csapvizünk, amikor áthalad az Eredeti Víz-Revitalizálón. Az Élő Víz a negatív frekvenciákat is képes semlegesíteni, és harmonizálja a PH szintet. Az ételek ízletesebbek és tartósabbak lesznek. Karbantartást nem igényel, nincsenek fenntartási költségei. Vízcsőre, csapra, és zuhanyra szerelhető változatban is létezik. Néhány a visszajelzések közül:

„1 hét után még mindig friss a saláta... Az összes zöldségem és a gyümölcsök frissek, és sokkal könnyebb tisztán tartani a lakást is, én pedig jól érzem magam.”

„...állandóan bajlódtam a lábamon a bokám dagadásával... megkóstoltam a vizet, annyira ízletes volt, hogy újra kértem egy nagy pohárral... vittem magammal haza, folyamatosan azt ittam, és másnapra leapadt a lábam, most már kilenc hónapja iszom a vizet, és soha többet nem dagadt be a lábfejem... A kerti slagból beszerelés után alga telepek váltak le, nap mint nap, amíg megtisztult a locsolócső... szinte megváltozott a növényzet, mélyebb zöld lett minden növény, a pázsit is. A vízforralómat azóta egyszer vízkőtlenítettem a heti vízkőtlenítés helyett, és ennek már tíz hónapja... kerti medencében a víz szinte felfrissült, pedig csak utántöltöttem... és nem kellett soha többet vízlágyítót beletenni. Fürdés után szinte lepereg a víz a bőrről, törölközni nem kötelező, a bőr ph-ja teljesen rendben van. És még sorolhatnám a kellemesnél kellemesebb tapasztalatokat...”

„Pár nap alatt vastag bambusztövek nőttek ki a földből... a bambuszok Élő Vízzel történő locsolását követően egy alkalommal kaptak tea komposztot. Egyik napról a másikra vastag bambuszkezdemények nőttek ki a földből, amik fel is túrták a földet...”

„Mindnyájan el tudjuk mondani, hogy a víz valóban itatja magát, nincs mellékíze, sokkal gyorsabban forr fel, nem romlik meg, a fürdőszobában a csempék és a fajanszok fényesek, nem mattulnak el, a víz szemmel láthatóan fényes, minimális környezetbarát tisztítószert használunk csak, nincs azóta vízkő, a fürdés nagyon kellemes mivel a víz lágy és oxigéndús lett...”

„Az ételek ízbeli különbségét mindenki észrevette, a leveseknél és a teáknál lehet a legjobban. A legnagyobb kényeztetést viszont akkor tapasztaljuk meg amikor ebben forrásvízben legalább fél órát méregtelenítjük magunkat... fantasztikus ebben a vízrendszerben, hogy életünk végéig kiszolgál. Az akváriumban a halak is imádják és feltűnően megnőttek mióta ebben a vízben élnek.”

„Egészen jól érzem magam mióta az élő vizet fogyasztom, és valóban sokkal többet tudok belőle inni... nem izzadtam annyira mint régen, amikor más víztisztítón keresztül fogyasztottam a vizet. Ebből arra következtetek, hogy nagyon jól beépül a szervezetembe... Bámulatosan letakarította a vízkövet, és az egész lakásomat sokkal tisztábbnak érzem... Végre ezt nem csak kizárólag ivásra lehet használni, mint a legtöbb víztisztítót, hanem lehet benne fürödni, mosogatni, mosni és lehet vele kertet locsolni is.”

*A leírt képességek kizárólag a Skandináv Élő Víz-Rendszerek Eredeti Víz-Revitalizálójával előállított Élő Vízre érvényesek, más hasonló elnevezésű vizek képességei nem egyeznek az itt leírtakkal!

A különféle antennák a házakon, a vezeték nélküli összeköttetésre alkalmas rendszerek (mobiltelefon, WiFi, Laptop, Tablet, otthoni vezeték nélküli telefon...)  erőteljes elektroszmogot bocsátanak ki, zavarva az élő szervezetek működését. Az Élő Víz kiegészítőjeként is használható Energia Átalakítók semlegesítik ezen káros sugárzások negatív hatásait, valamint a földsugárzások, vízerek, és más éterikus negatívumok hatásait.

További információk az alábbi elérhetőségeken:


Porthologos Kft.
www.porthologos.hu
info@porthologos.hu
Tel: 06 30 964 7333 (H-P: 10-18)

Mintatermékek az 1119 Bp. Etele út 32/C. szám alatti Gyógynövény és Bioboltban megtekinthetők
(H-P: 9-17 óráig, Szo: 9-12 óráig),
és Élő Víz is kóstolható!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!