PR KEP 201504PR KEP 201504A Skandináv Élő Víz-Rendszerek Eredeti Víz-Revitalizálója által könnyedén juthatunk költségmentesen ÉLETENERGIÁT és OXIGÉNT tartalmazó FRISS, és TERMÉSZETES OXIGÉNDÚS vízhez, egyszerre bármilyen mennyiségben, mintha csapunkból egy forrás folyna!Ezen rendkívül kis helyet foglaló, esztétikus, és környezetbarát megoldás által bárki az otthonában azonnal hozzájuthat egy valódi természetes forrás energiájával és öntisztító képességével rendelkező, rendkívül jótékony tiszta vízhez. Ebben a vízben a káros energiák és a káros anyagok is ártalmatlanokká válnak, ugyanis az eszközön áthaladva a víz visszakapja saját ÖNTISZTÍTÓ KÉPESSÉGEIT, és az eredésekor még meglévő ÉLETENERGIÁJÁT!

Ez a jótékony energia és az Élő Víz tisztasága minden szervezetre kizárólag jótékony hatással bír fizikai, energetikai, és spirituális tekintetben is. A szervezet könnyedén feltöltekezik vele, és az Élő Víz tisztító képességével karöltve, könnyebben beindulnak a szervezet méregtelenítő funkciói is, és gyorsabban kijutnak a szervezetből az oda nem illő anyagok és rezgések is! Mindeközben a jótékony anyagoknak és jótékony rezgéseknek segíti a beépülését! Ez a rendszer semmilyen káros mellékhatással nem rendelkezik!

Egy életre szól, és még tovább is. Mivel egy életre megoldatjuk vele vízellátásunk kiemelkedő tisztaságát. Ennek az eszköznek az alkalmazása távol meghaladja az elterjedt vízszűrő, víztisztító rendszerek képességeit. A vizet egy speciális geometrikus mozgásban vezeti, mely által helyreáll a víz életenergiája, öntisztító képessége, oxigénszintje, kristályszerkezete is.

Egy ilyen energetikájú víz manapság csak a legtisztább forrásoknál található. De ha nem szeretnénk óriás kannákat hurcolni és a vizünkre folyamatosan költeni, az Eredeti Víz-Revitalizáló tökéletes megoldást nyújt minden háztartás számára. Több kivitelben létezik, a csapra, zuhanyra szerelhető változaton kívül az egész lakásunkat, vagy sokkal nagyobb területeket is elláthatunk általa ezzel a csodás Élő Vízzel! Ráadásul a környezetet is tisztítja, és korlátlanul használhatjuk ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre, stb. is.*A leírt képességek kizárólag a Skandináv Élő Víz-Rendszerek Eredeti Víz-Revitalizálójával előállított Élő Vízre érvényesek, más hasonló elnevezésű vizek képességei nem egyeznek az itt leírtakkal!A különféle mikrohullám antennák a házakon, tornyokon, és a vezeték nélküli összeköttetésre alkalmas rendszerek (mobiltelefon, WiFi, Laptop, Tablet, otthoni vezeték nélküli telefon...) igen erőteljes sugárzást bocsátanak ki ránk és a környezetre is. Ez pedig megzavarja az élő szervezetek működését. Az Élő Víz kiegészítőjeként is szolgáló Energia Átalakítók semlegesítik ezen káros sugárzások negatív hatásait, valamint a földsugárzások és vízerek negatív hatásait is! Mindemellett egy tápláló pozitív ÉLETENERGIÁT sugároznak ki magukból. Részletes információ az itt felsorolt eszközökről az alábbi elérhetőségeken:Forgalmazó: Porthologos Kft.

www.porthologos.hu

info@porthologos.hu

Tel: 06 30 964 7333 (H-P: 10-18)

A termékek a Gyógynövény és Bioboltban (1119 Bp. Etele út 32/C.) H-P: 9-17 óráig, Szo: 9-12 óráig megtekinthetők,

és az Élő Víz megkóstolható!


(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!