Az Eredeti Víz-Revitalizáló a csapvizet ÉLŐVÉ és ENERGETIZÁLTTÁ alakítja, így az visszakapja ÉLETENERGIÁJÁT és természetes öntisztító képességeit, továbbá rendkívül jótékonyan hat minden élő szervezetre és a környezetre is. Ennek az új technológiának az alkalmazása távol meghaladja a vízszűrő rendszerek képességeit. A vizet egy különleges spirálmozgásban vezeti, így helyreáll a víz életenergiája, természetes öntisztító képessége, magas oxigénszintje, és rendezett kristályszerkezete is.

 

Bármikor és bármennyi Élő Vizet képes a csapból biztosítani, melyet ivásra, főzésre, mosogatásra, mosásra, fürdésre, és kerti öntözésre is használhatunk további fenntartási költségek nélkül, korlátlan mennyiségben! A víz megtisztul minden káros frekvenciától, valamint képessé válik megfordítani a káros anyagok, mint pl. nehézfémek, féregirtó szerek, nitrátok, toxikus vegyi anyagok polaritását, így azok nem tudnak betapadni a szervezetbe. A korábban betapadt szennyeződésekkel ugyanez történik, amikor az Élő Víz kapcsolatba kerül velük, így kiürülnek a szervezetből.

Rendkívül fontos, hogy a vizet felélesszük, és a káros anyagok frekvenciái se maradjanak benne, mert azok egy arra alkalmas közegben képesek további problémákat okozni. A fizikai, vagy kémiai szinten tisztított vizek éppen ezért képesek viszonylag hamar megromlani, de az Élő Víz akár évekig is eltartható, mivel helyreáll az a képessége, amivel a természetes források, folyók, tavak, óceánok is fenntartják magukat.

Az élő sejtek fényt bocsátanak ki magukból, és minél egészségesebbek annál nagyobb a fénykibocsátásuk. Ez a víz aurával rendelkezik, a fénykibocsátása speciális mikroszkópfelvételen látható. Jelentős mértékben csökken általa a vízkő, a fogkő, a rozsda. Az Élő Víz segíti az ásványok, vitaminok, tápanyagok megfelelő beépülését, miközben kizárólag a káros anyagok és frekvenciák kiürülését támogatja.

Az Élő Vízzel lemosott zöldségek, gyümölcsök hosszabb ideig frissek maradnak, a vele készült ételek tartósabbak és ízletesebbek lesznek. Táplálja, hidratálja a bőrt, a hajat, segít megelőzni a fogkövet, a különféle allergikus bőrreakciókat. A mosás, a mosogatás hatékonyabbá válik, a növények új erőre kapnak. Az Élő Víz óvja a vízcsöveket, a radiátorokat, és a fűtésrendszert is hatékonyabbá teszi. Teljesen átfolyós rendszerű, hideg és meleg vízre is használható, kis helyigényű, egyszerűen beüzemelhető, és a szűrőrendszerektől eltérően nem képez káros mellékanyagot sem. A csatornába kerülve ösztönzi a szennyvizek tisztulásának beindítását.

Az Eredeti Víz-Revitalizálót használók sok jó tapasztalattal rendelkeznek, és örömmel osztják meg tapasztalataikat ismerőseikkel, hogy őket is hozzásegítsék egy egyedülálló és rendkívül jótékony, természetes elveken és ősi geometrián alapuló önfenntartó vízkezelési eljáráshoz. Az Eredeti Víz-Revitalizáló híre elsődlegesen így jut el egyik családtól a másikig. Ha felkeltette érdeklődését, Ön is megismerheti. Részletes információs anyag áll minden kedves érdeklődő rendelkezésére.



*A leírt képességek kizárólag a Skandináv Élő Víz-Rendszerek Eredeti Víz-Revitalizálójával előállított Élő Vízre érvényesek, más hasonló elnevezésű vizek képességei nem egyeznek az itt leírtakkal!

A háztetőkön elhelyezett mikrohullám antennák és a sugárzó vezeték nélküli rendszerek (mobiltelefon, WiFi, DECT telefon...) nagy terheléssel vannak a környezetre. Az Élő Víz kiegészítőjeként is szolgáló Energia Átalakítók semlegesítik a különféle rádiófrekvenciák, vezeték nélküli eszközök negatív sugárzásait úgy, hogy azok továbbra is használhatók maradnak, és a földsugárzások és vízerek negatív hatásait is megszüntetik. Léteznek elektroszmog árnyékoló anyagok is, melyek pedig fizikai pajzsként szolgálnak a zavaró rádiófrekvenciák ellen. Bővebb információ az alábbi elérhetőségeken:

Forgalmazó: Porthologos Kft.

www.porthologos.hu

info@porthologos.hu

Tel: 06 30 964 7333 (H-P: 10-18)

A termékek a Gyógynövény és Bioboltban (1119 Bp. Etele út 32/C.) H-P: 9-17 óráig, Szo: 9-12 óráig megtekinthetők, és az Élő Víz megkóstolható!