A Skandináv Élő Víz-Rendszerek környezetbarát víztisztítási technológiája a természet működését utánozva képes életenergiával és természetes oxigénnel rendelkező vizet adni közvetlen a csapból, várakozási idő és fenntartási költségek nélkül!

Az Eredeti Víz-Revitalizálóval a csapvíz gyönyörű rendezett kristályszerkezetűvé válik, és visszakapja saját természetes öntisztító képességeit. Ennek alapján, a víz képessé válik a káros anyagok ártalmatlanítására úgy, hogy megfordítja azok polaritását. Egy mágneses taszítás fog kialakulni a káros anyagok és a szervezet között, és ezek az anyagok egyszerűen kimosódnak a szervezetből. Így tisztítja magát egy érintetlen földalatti forrás is! Egy ilyen tulajdonságokkal, emelkedett oxigénszinttel, és életenergiával felruházott csapvíz rendkívül jótékony hatással van az élőlényekre és a bolygónkra egyaránt.

Az Élő Víz nem csak arra képes, hogy megfordítsa a vegyszerek, káros anyagok, nehézfémek, stb... polaritását, hogy azok ne tudjanak beépülni a szervezetbe, hanem a káros frekvenciákat, energiákat, rezgéseket is ártalmatlanítja - erre a vízszűrők nem képesek. A megváltozott polaritás egy fémallergiás, vagy klórallergiás embernél könnyen megfigyelhető, mivel már nem jön elő az allergikus reakció. Mindemellett a bőrre is rendkívül jó hatással van, sokaknál bőrproblémák is megoldódnak. Az Élő Víz segít helyreállítani a szervezet PH értékét, ösztönzi a szervezet saját öntisztító funkcióinak beindítását. A zöldségek, gyümölcsök sokkal tovább eltarthatók már egyszeri leöblítés által, az ételek és italok pedig intenzívebb ízűekké és tartósabbakká válnak. A növényzet is rendkívüli módon meghálálja, mivel gyorsabban és erőteljesebben nő és terem. Néhány biogazdaságban is nagy sikerrel alkalmazzák. Mindemellett a rendszer semmilyen további karbantartást nem igényel, és nincsenek fenntartási költségei. Teljes mértékben együttműködik bármilyen más rendszerrel is, ha esetleg felmerülne ennek igénye, de a vásárlók 99%-a már nem használ mellette további vízkezelő berendezéseket. Kútvíz esetében megszűnik a barnás lerakódás, és újra szép tiszta lesz a víz általa, miközben a vízkő is jelentős módon csökken. Létezik közvetlenül a vízvezetékre, valamint csapra, és zuhanyra szerelhető változatban is. Bármilyen hőmérsékletű víz átfolyatható rajta. Medencék, tavak, akváriumok sokkal tovább tiszták maradnak, és jó hatással van annak élővilágára is.

*A leírt képességek kizárólag a Skandináv Élő Víz-Rendszerek Eredeti Víz-Revitalizálójával előállított Élő Vízre érvényesek, más hasonló elnevezésű vizek képességei nem egyeznek az itt leírtakkal!

A különféle mikrohullám antennák házakon, tornyokon, vezeték nélküli összeköttetésre alkalmas rendszerek (mobiltelefon, WiFi, Laptop, Tablet, otthoni vezeték nélküli telefon...)  erőteljes sugárzást bocsátanak ki ránk és a környezetre is. Ez megzavarja az élő szervezetek működését. Az Élő Víz kiegészítőjeként is szolgáló Energia Átalakítók semlegesítik ezen káros sugárzások negatív hatásait, valamint a földsugárzások és vízerek, és más negatívumok hatásait is, és egy tápláló pozitív ÉLETENERGIÁT sugároznak ki magukból. További információk az alábbi elérhetőségeken:



Porthologos Kft.

www.porthologos.hu

info@porthologos.hu

Tel: 06 30 964 7333 (H-P: 10-18)


Mintatermékek az 1119 Bp. Etele út 32/C. szám alatti Gyógynövény és Bioboltban megtekinthetők

(H-P: 9-17 óráig, Szo: 9-12 óráig),

és Élő Víz is kóstolható!