A tűk és az infúzió látványa még a felnőtteket is elrettenti, nemhogy a beteg gyerekeket. Jól tudja ez a 12 éves Ella Casano, aki betegsége miatt gyakori látogatója a kórházaknak, és természetesen ő sem szereti, ha infúziót kötnek rá. Ella alacsony vérlemezke számmal született, emiatt rendszeresen kap infúziót. Hogy kevésbé legyen félelmetes, a kislány kitalálta, hogyan tehetné kellemesebbé a helyzetét, miközben ötletével a többi kis betegen is segít.

Az ötletéhez nincs szükség nagyobb beruházásra, csupán egy speciálisan megvarrt plüssmacira, melynek hátoldali része egy kis zsebszerűséggel is rendelkezik. Ide lehet behelyezni az infúziós zsákot. A játék méretei miatt pont eltakarja az infúziót, így a betegek szinte semmit nem érzékelnek belőle így a kicsik is sokkal szívesebben töltik az idejüket egy kórházban, ha azt látják, hogy egy kedves mackó vigyáz rájuk.

Ella a macit Casano el is nevezte a játékot Meddi Teddynek hívja. (A 'Meddi' az angol 'medicine', azaz gyógyszer szóból származik, a 'teddy' pedig a mackót jelenti.)

A mackót meg lehet rendelni a kislánytól, a honlapján, ahol saját betegségéről és a kórházban eltöltött éveiről is olvashatnak a látogatók. De nem csak pénzért árulja, jótékonysági akciót is hirdetett, 500 macit szeretne eljuttatni olyan kórházakba, ahol sok gyermek fekszik.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!