Lapozzon bele a digitális Zöld Újságba!
Tovább a digitális újsághoz
2022. 05. 13
Egészségünk és jólétünk jelentős mértékben függ attól, hogy testünk hogyan képes eltávolítani a méreganyagokat. A környezetünk tele van toxikus anyagokkal, gondoljunk csak a tisztálkodószerek összetevőire vagy a rengeteg feldolgozott élelmiszerre. Kevés olyan ember van, akinek nincs szüksége időnként egy komoly méregtelenítésre. Legjobb módja ennek májunk méregtelenítése.

2022. 05. 13
A spenót ínyenc változata. A parajjal, a céklával, a cukorrépával rokon ősi kultúrnövény. Szinte teljesen száműzték napjainkra a szántóföldekről, mert a termesztése kevésbé gazdaságos és a növény a hidegre érzékeny. Pedig már a rómaiak is ismerték a mángoldot. Ők terjesztették el a mai Észak-Olaszország, Svájc, Franciaország tájain. Német fajtáját a húsos leveléért, más fajtákat a vaskos levélnyélért termesztik.

2022. 05. 06
Az orvos szerint az sem mindegy, hogyan méred a vérnyomásodat!

2022. 10. 03
Életkortól függetlenül ajánlott! Nagyon hasznos, és egyáltalán nem megerőltetőek ezek a gyakorlatok.

2022. 04. 26
Sokan nem tudják, hogy nem gyom, hanem hasznos gyógynövény!

2022. 04. 22
Rendkívül alacsony D-vitamin pótlással is látványos eredmények születtek emlőrákkal kezelt betegek esetében.

2022. 04. 22
Az öregedés lassítása érdekében is érdemes megfogadni a tanácsait.

2022. 04. 19
A tavasz egyet jelent a megtisztulással, megújulással. Az otthonunkban ezidőtájt menetrend szerint megtörténik a tavaszi nagytakarítás, de a testünkről se feledkezzünk meg ilyenkor! Szervezetünk is igényli az alapos tisztítást a hosszú tél után. Az alábbiakban ehhez adunk egy kis segítséget, természetes, tiszta, méregtelenítő, salaktalanító gyógytea receptek formájában.

2022. 04. 13
Ti gondolnátok, hogy a palacsinta és a gabonapehely sem való reggelinek? :O