Lapozzon bele a digitális Zöld Újságba!
Tovább a digitális újsághoz
2021. 11. 15
Gyógyszerek nélkül is meg lehet szabadulni a fájdalomtól!

2021. 11. 15
Ez a keserűfűfélék családjába tartozó növény lisztes magjaival hajdan a szegény emberek kenyerét adta. Megélt a pusztákon és silány homokos talajban is. El kell ismerni, hogy ennek a szerény növénynek a magjában egészen speciális anyagok, mindenekelőtt rutinum halmozódik fel. Miután a tudósok a legutóbbi időkben megállapították, hogy a hajdina milyen egészséges, alaposan megnőtt a jelentősége.

2021. 11. 15
A máj a szervezet legjelentősebb, legösszetettebb feladatokat ellátó szerve - ezért emlegetik a minden szerv atyja névvel a kínai orvoslásban. A környezetünkből, élelmiszerekkel testünkbe kerülő mérgező anyagok könnyen leterhelhetik életfontosságú szervünket, melyek változatos tünetekben nyilvánulhatnak meg. A máj működése pótolhatatlan! Ezért kell óvni, rendszeresen tisztítani, gyógynövényekkel támogatni működését.

2021. 11. 11
Bízzunk a háziorvos tapasztalatában, és higgyük el neki, hogy az otthoni kúra is nagyon hatásos lehet.

2021. 11. 05
Támogatja az emésztést, és véd az elhízástól is. Sőt: erős antioxidáns. Már készítem is!

2021. 11. 05
Végzetes következményei lehetnek, ha nem veszed komolyan!

2021. 11. 02
A köszvény nagyon sok ember életét keseríti meg. Duzzanatot, merevséget és komoly fájdalmakat okoz. Nem titok mi okozza: a szervezetben jelenlévő nagy mennyiségű húgysav, amely kemény kristályokban rakódik le a ízületekben. A húgysav a purinok bomlásterméke, amelyek főleg a húsokban találhatók.

2021. 10. 28
Ha egy dolog nem működik jól, vagy valamiben hiányt szenvedünk, az egész rendszer működése felborul.

2021. 10. 28
Koleszterinszint-csökkentő hatása is van, de segít az erős fogak, csontok megtartásában és az izomzat növelésére.