Lapozzon bele a digitális Zöld Újságba!
Tovább a digitális újsághoz
2021. 01. 11
Az agyunkra gyakorol hatást a vegeta és társai.

2021. 01. 11
Korábban csak feltételezések voltak, most úgy tűnik, bizonyítást nyert az állítás.

2021. 01. 12
Inkább borogassunk!

2020. 12. 06
Ismersz olyan embert, akinek szüksége lenne vitaminokra, immunerősítőkre, gyógygombákra, egyéb étrend-kiegészítőkre, de valami miatt nem tudja megvenni?

2020. 12. 15
Az immunrendszerünk olyan sejtek tömegéből áll, amelyek folyamatosan védik szervezetünket a különböző külső behatásoktól, kórokozóktól, köztük a vírusoktól, baktériumoktól.

2021. 01. 02
Ezt a merész jelzőt 1998-ban a Pistacia Lentiscus fából kinyert gyantának adta egy tudományos csoport, amelyet Huwez vezetett. Csapata által végzett kutatások bebizonyították, hogy a viszonylag kis adag masticha gyanta alig két hetes használat során is képes volt elpusztítani a helicobacter baktériumokat, és gyomorfekélyben szenvedő betegeknél is nagyon pozitív eredményeket mutatott.

2020. 12. 28
Az irritábilis bél szindróma (IBS) a gyomor-bél rendszer funkcionális betegsége, melyet görcsös hasi fájdalom, a székletürítés zavara (heves hasmenés, székrekedés vagy a kettő váltakozása) és a has feszülésével járó puffadás jellemez. AZ IBS hátterében részletes vizsgálatokkal sem lehet igazolni szervi elváltozást. Fontos, hogy a diagnózist alapos kivizsgálás előzze meg, mert számos megbetegedés esetén tapasztalhatók hasonló tünetek, kezelésük azonban eltérő lehet.

2020. 12. 16
Karoti ételízesítőkkel a finom íz természetes! A Karotival nem kell lemondania az ételízesítők és fűszersók nyújtotta kényelemről! Biztos lehet abban, hogy családja nem fogyaszt felesleges mesterséges adalékanyagokat, hisz ételízesítőink és fűszersóink kizárólag zöldségeket, fűszereket és parajdi sót tartalmaznak.

2020. 12. 15
Manapság olyan időket élünk, amikor olyannyira oda kell figyelnünk saját és szeretteink egészségének védelmére, mint még soha. Hordjuk a maszkot, kerüljük a tömeget, napjában többtízszer kezet mosunk… És valóban, mindez nagyon fontos, a külső védekezés elengedhetetlen része.

2020. 12. 18
Ahogy az összes karácsonyünnepi szokásról, az ajándékozásról is többféle történet létezik. Visszavezethető akár a Napkeleti bölcsekig, akik ajándékokat vittek Jézus születésére. Egy másik legenda szerint az ajándékozási szokást Luther Mártonnak köszönhetjük, aki emlékezetesebbé szerette volna tenni a gyermekek számára a jászolban fekvő Kisjézus ünnepét. Eleinte csak olyan apró ajándékokat kaptak, mint alma, dió, pénzérme. Egy harmadik történet az ókori Rómába vezet a Jézus előtti időkre. Az őszi vetés befejezését hivatott megünnepelni, december 17-én kezdődött és akár több mint egy hétig is tartott.