Lapozzon bele a digitális Zöld Újságba!
Tovább a digitális újsághoz
2022. 08. 10
A szervezet jó előre jelez, hogy baj lesz. Figyelj oda!

2022. 08. 10
Vesekő kezelésére egy egyszerű népi gyógymódot ajánlunk, amely pár nap alatt képes kihajtani a vesékből a már kialakult homokot vagy követ.

2022. 08. 02
Nehezül az emésztés, és elhízáshoz, betegséghez vezethetnek.

2022. 08. 02
A szeder a legrégibb gyógy- és kultúrnövények közé tartozik. Az egyiptomiaknál, a görögöknél és a rómaiaknál is szívesen fogyasztott gyümölcsnek számított és ismert volt a gyógyászatban is.

2022. 08. 02
Bárki könnyen elsajátíthatja az úgynevezett Buteyko légzéstechnikát.

2022. 07. 15
Sokkal kímélőbb, mint a hagyományos rakott krumpli.

2022. 11. 16
Az emberi élet lehetséges hosszát legalább 110-120 évre becsülik, de olvastunk 150-160 év tendenciáról. A kronológiai és az érrendszeri kor azonban nem mindig esik egybe. Látunk 90 év feletti embereket, testileg szellemileg aktívan és találkozunk 35-40-es éveikben járó férfiakkal és nőkkel, akiknek a szervezete teljesen elhasználódott és az időskorúakra jellemző betegség jegyeit viselik. Az ilyen betegeknél gyakori a hirtelen halál, infarktus, stroke, a háttérben némán zajló érelmeszesedés. A végső korhatárt végül a szív és érrendszer állapota szabja meg, amelyet alapvetően életmódunk határoz meg. A korai érrendszeri öregedés időben történő felismerése, akkor, amikor a folyamat még befolyásolható, lehetőséget ad korunk egyik legnagyobb kihívása az érelmeszesedési folyamat visszafordítására.

2022. 11. 16
A magas vérnyomás már-már népbetegségnek számít nem csak hazánkban, hanem világszerte is. Több mint egy milliárd embernek okoz problémát, amit a legtöbben vérnyomáscsökkentő gyógyszerekkel próbálnak kordában tartani. Kevesen tudják azonban, hogy nem ez az egyetlen megoldás a magas vérnyomás ellen, hiszen számos egyszerű, természetes alternatíva is létezik a vérnyomás csökkentésére. Nyilván ezek sem csodaszerek, de mégis fokozatos javulás érhető el velük, anélkül, hogy mellékhatásokkal szembesülnénk.