Lapozzon bele a digitális Zöld Újságba!
Tovább a digitális újsághoz
2022. 08. 15
Napjaink egyik legtöbb embert érintő problémája a stresszesség és a szorongás. Többek között ezekre a problémákra is segítséget nyújthat a CBD. A szorongás negatív hatással lehet a teljesítőképességre és a koncentrációra, mivel az ilyen helyzetekben sokan elvesztik a cselekvőképességüket, és nem tudnak kiszakadni a szorongás spiráljából. Érthető tehát, hogy a szorongók többsége szabadulni akar az érzés alól, felül akarnak kerekedni a stresszes helyzeteken. Sokan az alkoholban és a cigarettában találnak rövid távú segítséget, azonban ezeknek a káros szenvedélyeknek a következményei súlyosak.

2022. 08. 12
A szív- és érrendszeri betegségek vezető halálokok hazánkban. A hirtelen szívhalál, az infarktus, a stroke az évtizedeken át, némán zajló érelmeszesedés következménye. Az érrendszer egészségét alapvetően az életmódunk határozza meg. Az érrendszer állapotának felmérése, károsodásának korai kimutatása lehetőséget ad korunk egyik legnagyobb kihívásának, az érelmeszesedés folyamatának befolyásolására.

2022. 08. 10
Sokunk problémája a visszér, amely a lábszárban jelentkező kellemetlen, szúrós fájdalommal, nehézláb érzéssel, lábdagadással társul.

2022. 08. 10
A szervezet jó előre jelez, hogy baj lesz. Figyelj oda!

2022. 08. 10
Vesekő kezelésére egy egyszerű népi gyógymódot ajánlunk, amely pár nap alatt képes kihajtani a vesékből a már kialakult homokot vagy követ.

2022. 08. 02
Nehezül az emésztés, és elhízáshoz, betegséghez vezethetnek.

2022. 08. 02
A szeder a legrégibb gyógy- és kultúrnövények közé tartozik. Az egyiptomiaknál, a görögöknél és a rómaiaknál is szívesen fogyasztott gyümölcsnek számított és ismert volt a gyógyászatban is.

2022. 08. 02
Bárki könnyen elsajátíthatja az úgynevezett Buteyko légzéstechnikát.