gyógygomba kávéMárciusban lesz három éve, hogy a DXN cég termékei hozzáférhetőek Magyarországon. Ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk - nem csak a kávékkal, hanem a többi termékkel is. Év elején tovább bővült a termékválasztékunk. Megjelentek azok a kozmetikumok, amelyek a ganoderma bőrön keresztüli jól feszívódására alapozva készültek.

A pecsétviaszgomba ma már a nyugati országokban is egyre ismertebb és elismertebb gyógygomba, amely egyre jobban terjed - nem csak az ázsiai országokban. Ehhez nagymértékben hozzájárult a ganoderma gomba mesterséges termesztése, amelyben élen jár az általunk forgalmazott termékek előállítója a DXN cég, amely a világ legnagyobb ganoderma termesztője.
Sok leírás jelent meg a ganoderma gyógyhatásáról, és az elmúlt tíz évben már számos preklinikai és klinikai vizsgálat számol be farmakológiailag igazolt hatásokról.
A másik kiváló hatású gomba a Cordyceps, (kínai hernyógomba), amelynek használata a tradicionális tibeti gyógyászatból került át a hagyományos kínai gyógyászatba.
Ezeknek a gombáknak a hatóanyagai immunbiológiai hatásuk révén egyensúlyban tartják a szervezet immunrendszerét, kedvező hatással vannak a keringési rendszerre, és a szervezet általános működésére.
A kínai süngombát (oroszlánsörény gombaként is ismert) a hagyományos kínai gyógyászatban elsősorban gyomor- és bélbántalmak, valamint ideggyengeség és általános kimerültségi állapot kezelésében használják.
Megemlítem még a spirulina tengeri algát, amely az egyik legrégebbi tengeri szervezet, amelyet az emberiség több ezer éve hasznosítja táplálkozási, gyógyászati célra ma is.
Ennek a cikknek keretében nincs lehetőség az hozzáférhető összes gyógygomba, gyógynövény ismertetésére. Tekintsük ezt inkább figyelemfelkeltőnek, hogy egészségünk megtartása érdekében a természet milyen lehetőségeket biztosít számunkra.
A fent leírt hatások természetesen a gyógygombák, gyógynövények hatásai, és ezek nem az ételeknek és az étrend kiegészítőknek tulajdoníthatóak!
Egy kis ízelítő a termékekről, amelyekben ezek a gyógygombák megtalálhatóak.
A kávékról már volt szó, amelyekből jelenleg hat féle található a kínálatban, az erős keserűtől, az édesen keresztül a kakaóval dúsított moccáig, ízlés szerint választható.
A ganoderma gomba, a cordyceps gomba, porított állapotban, kapszulában, mint étrendkiegészítő hozzáférhetőek. Ezekben a kapszulákban kizárólag ezek a gombák találhatóak, adalékanyag hozzákeverése nélkül.
Az oroszlánsörény gomba és a spirulina (amely termesztése is mesterségesen történik tisztított tengervízben egy spirulina farmon) tablettákban kaphatók.

 

Néhány szó a kozmetikumokról


A kizárólag pálmaolajból ganoderma hozzáadásával készült szappan eddig is kapható volt. A pálmaolajnak köszönhetően nem szárítja ki a bőrt, a ganoderma pedig könnyedén felszívódik, táplálva a hámréteget.
Kapható még fogkrém, tusfürdő, sampon mindegyik ganoderma tartalommal.
A különböző krémek nappalra, éjszakára egyrészt ganoderma kivonattal, másrészt aloé vera kivonattal, amit azt hiszem, már nem kell külön bemutatni.

Ezek a termékek nyílt kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak. Törzsvásárlói rendszerben történik az értékesítésük, a www.gyogykave.hu weboldalon lehet rendelni, ahol további információk is találhatóak. Úgy is lehetőség van rendelni, ha valaki nem regisztrált törzsvásárló, de ez esetben a termékek ára nem tartalmaz kedvezményt. Amennyiben valaki regisztrál törzsvásárlónak, azonnal 20-25%-al olcsóbban kaphatja a terméket. És ha valaki már törzsvásárló, akkor vásárolhat közvetlenül az ország több pontján található szervizcenterekben is.
Ha szívesen foglalkozna ezen termékek terjesztésével (Magyarországon és külföldön egyaránt) keressen fel, és szívesen tájékoztatom a részletekről.

A cikkben a gombákról található információk a törzsvásárlói regisztrációkor megkapott DXN Europe Kft által kiadott termékkatalógusból származó jogvédett tartalom.

Börtsök Zoltán
www.gyogykave.hu
e-mail: info@gyogykave.hu
skype: bozolt

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!