Ma már nemcsak szárított formában juthatunk hozzá a különböző gyógynövényekhez, hanem könnyen adagolható tabletta formában is.
A Wörishofeni gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények gyógynövény alapú termékek, amelyeket szigorúan ellenőrzött körülmények között, a gyógyszergyártásban is alkalmazott GMP (Good Manufacturing Practice) előírásoknak megfelelően gyártanak Németországban - biztosítva ezzel a megbízható, állandó minőséget.


Vegyünk sorra néhány tipikus problémát, amelyekre megoldást jelenthetnek a gyógynövény alapú Wörishofeni termékek:
1. Székrekedés esetén alkalmazható gyógynövények a hashajtó hatásukról ismert kutyabengekéreg, aloe és szenna. Ezeknek a növényeknek köszönheti a Darmpflege hashajtó, emésztést segítő hatását.
2. Gyomorpanaszok, emésztési problémák, teltségérzet és felfúvódás esetén alkalmazható a Magenpflege tabletta, melynek növényi összetevői (ezerjófű, cickafarkfű, köménymag, fehér ürömfű, tárnicsgyökér) fokozzák a nyálelválasztást, valamint a gyomor- és bélnedv termelődését, továbbá gyulladásgátló, görcsoldó hatással rendelkeznek.
3. Amennyiben epekő-, epehólyag-bántalom okozta panaszok lépnek fel, a Leber- und Gallenpflege tabletta nyújthat segítséget. A tabletta növényi összetevői - vérehulló fecskefű, jávai kurkuma gyökértörzs, párlófű, gyermekláncfű, feketeretek, kutyabengekéreg, katángkórógyökér - epehajtó, szélhajtó, emésztést elősegítő, étvágyjavító, baktériumok szaporodását gátló, gyulladáscsökkentő, görcsoldó és fájdalomcsillapító hatásúak.
4. Álmatlanság, ideges nyugtalanság megszüntetésére alkalmas a Nervenpflege tabletta.
Növényi összetevői (macskagyökér, komlótoboz, orbáncfű, citromfű, cickafark, fagyöngy) feszültségoldó, nyugtató, belső nyugalmat és kiegyensúlyozottságot adó, könnyebb elalvást biztosító hatásúak.

Nervenpflege Magenpflege Leber- und Gallenpflege darmphlege hashajto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A gyógynövények alkalmazása csak úgy biztonságos, ha megfelelő ismeretekkel rendelkezünk az adott növény hatásával, alkalmazhatóságával kapcsolatban. Ha bizonytalanok vagyunk, érdemes szakember tanácsát kérni és mindig megbízható forrásból beszerezni a növényeket.
Fontos tudnunk, hogy csak akkor alkalmazzunk gyógynövényeket, ha olyan tüneteink vannak, amelyek nem igényelnek orvosi hozzáértést vagy felügyeletet, és nem szenvedünk semmilyen szervi betegségben. Ha bizonytalanok vagyunk, forduljunk orvoshoz, gyógyszerészhez. Fontos, hogy mindig pontosan tartsuk be a felhasználásra vonatkozó előírásokat.
A termékek egészségpénztári számlára elszámolhatóak.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

 

Gyártó:Dronania GmbH, D-86825 Bad Wörishofen, Karl-Benz Str.3., Németország

 

 

Magyarországon forgalmazza:
Volmix Kft.,
1146 Budapest, Thököly út 76.

 

 

Tel.: (1)383-4892, (1)383-3252 Fax: (1)799-9907,

 

 

e-mail: volmix@volmix.hu
www.volmix.hu

 

 

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!