A Bioforce márkanév alatt megismerhetik Magyarország egyik legfiatalabbnak számító vegyszermentes tisztítószer és mosószer forgalmazóját. Termékeink nem csak a háztartási alkalmazásokat fedik le, hanem az autóápolás, kertünk, tavunk gondozása mellett újdonságként baba és kisállatok részére kifejlesztett termékek széles választékával várja a vásárlóit. Társaságunk üzleti filozófiája, hogy otthonunk tisztán tartása hatékonyan, környezetbarát, egészségkímélő módon és – nem utolsó sorban – kényelmesen, gazdaságosan. Termékeink árát úgy alakítottuk ki, hogy azok versenyképesebbek legyenek az ugyanazt a minőséget produkáló ismertebb, vegyszereket tartalmazó társaiknál.

A mai világban óriási szerepe van annak, hogy mekkora ökológiai lábnyomot foglalunk el a Földön. A túlnépesedés a történelem során soha nem öltött ekkora méreteket, így kulcsfontosságú, hogy megóvjuk a környezetet, ezáltal biztosítva egy élhető Földet önmagunk, gyermekeink és unokáink részére. Ennek a törekvésnek az egyik legfontosabb része az, hogy környezettudatosan éljünk, többek között környezetbarát tisztítószereket, autóápoló-, műanyag- és különböző felületápoló szereket használjunk.

A Bioforce munkája tekinthető egyfajta küldetésnek is, mely segít mindezt megvalósítani. Társaságunk vegyszermentes tisztaságot biztosít otthonában az ÖKO tisztítószerek segítségével. Ha mindannyian tudatos felhasználók volnánk, akkor óriási terhet vehetnénk le a természet válláról, és így a Föld meg tudna újulni. Tehetünk azért, hogy egyre kevesebb katasztrófa érje a Földet, az otthonunkat. Számunkra ezért fontos, hogy biológiailag teljes egészében lebomló (tulajdonképpen BIO, Környezetbarát) mosó és mosogatószereket, környezetbarát tisztítószereket, fertőtlenítőket, fertőtlenítő szappanokat és nem utolsó sorban autóápoló termékeket forgalmazzunk. Boltunkban (online áruházunkban) kapható a kedvelt Bioclean Septic és Bioclean Compost biotechnológiai adalékok mellett a kerti tó ápolása, tisztítása szempontjából kiemelt szerepet játszó, akciós árú vegyszermentes algamentesítő termék a Bioforce Pond Pure. A kerti tó iszapszint csökkentésére, oxigénháztartás és egyéb biológiai folyamatok gondozására a Bioclean Lake Clariferier termékünket ajánljuk. A komposzt starter (érlelés gyorsító) óriási segítség a komposztálási folyamatok megindításában, tegye próbára Ön is velünk!

Termékeink csak és kizárólag természetes eredetű alapanyagokból készültek, így azok veszélytelenek, nem mérgezőek, biztonságosak és könnyen használhatóak, nincs egészségkárosító hatásuk. Termékeink nem jelentenek kockázatot sem babákra, sem kisállatokra, de még ránk felnőttekre sem, ezek alapján kijelenthető, hogy az élővilágra sem. Ráadásul biológiailag lebomló, környezetbarát termékekről van szó.

Fontos, hogy a környezetbarát tisztítószereket felhasználva, közösen óvjuk környezetünket most, hogy ennyi megrázkódtatás éri Földünket. Használja Ön is a biotechnológiai eljárással készült termékeink zöld tisztító erejét, hogy egy boldog világot teremthessünk gyermekeink és önmagunk számára egyaránt.

www.bioforce.hu
Tel.: +36 30 577 8808
E-mail: info@bioforce.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!