SKANDINÁV ÉLŐ VÍZ-RENDSZEREK, REVITALIZÁLÓ SPIRÁLTÖLCSÉR, ENERGIA ÁTALAKÍTÓK

 

Az Eredeti Víz-Revitalizáló technológiája meghaladja azokat a képességeket, amiket bármilyen vízszűrő rendszer nyújtani képes, mindazonáltal igény esetén bármilyen más rendszerrel is együttműködik. Az Eredeti Víz-Revitalizálón áthaladó víz egy különleges geometriájú spirális mozgást vesz fel. Ezt az eljárást alkalmazza a természet is, hogy a vízben energiát állítson elő. Ennek eredményeként, helyreáll a víz természetes öntisztító képessége, oxigénszintje és PH értéke megemelkedik, a víz molekuláris szinten átrendeződik. Helyreáll a víz egészsége jó ízű lesz megint.


A víz visszakapva ősi öntisztító képességét meg tudja fordítani a polaritását a káros anyagoknak, mint pl. a nehézfémek, féregirtó szerek, nitrátok, fluorid, vegyi maradványok, klór, stb., így azok a megváltozott mágneses polaritás végett ki is mosódnak. Más rendszerek nem tudnak különbséget tenni káros és jótékony anyagok és ugyanígy a káros és a jótékony frekvenciák között sem. Az Élő Víz képes erre, mivel tudatossággal rendelkezik és a negatív frekvenciákat sem hagyja érvényesülni. Az Eredeti Víz-Revitalizáló használata során mellékanyag nem keletkezik, és azonnali vízátfolyást tesz lehetővé meleg víz esetében is. Csapok végére, zuhanyfejre, és közvetlen a vízcsőre is szerelhető kivitelben létezik, így lakások, házak, termőföldek, vagy ipari komplexumok vízkezelésére is alkalmas. Semmilyen fenntartási költsége nincsen!
Az Élő Víz rendkívül előnyös hatással van a hajra és a bőrre egyaránt. Az Élő Víz antibakteriális tulajdonsága miatt, sokkal könnyebb tisztán tartani a különféle létesítményeket, pl. uszodák, fürdők, wellness központok. Az Élő Víz segít megőrizni a fogak egészségét az állatoknál is, mivel jelentősen gátolja a fogkőképződést. Az akvárium, medence, vagy kerti tó vizét is jóval tovább képes algamentesen, tisztán tartani. Az Élő Víz a talajtól a termésig pozitív változásokat eredményez. Vitalitással van tele, ami létfontosságú minden élőlény számára. A vízcsöveket könnyebb megóvni általa a vízkőlerakódástól. Az Élő Vízzel készített ételek és italok tartósabbak és jobb ízűek, a zöldségek, gyümölcsök egyszeri lemosása is jóval hosszabb eltarthatóságot eredményez. Nincs benne drága szűrő, mely kidobáskor szennyezi a környezetet; nincs benne elektronika, mely áramot igényel és meghibásodhat; nincsenek költséges szűrőcserék; nem kell várni a vízre, azonnal átfolyik rajta. Egyszerűnek tűnö, mégis bonyolult geometriai elven működő szerkezetről van szó, mely a természetes forrásvíz tulajdonságaival ruházza fel a vizet. Költségmentes és természetes elven működő környezetbarát víztisztítására alkalmas!
A Revitalizáló Spiráltölcsér az Eredeti Víz-Revitalizáló egyik remek alternatívája, mely nem csak víz, hanem üdítő, rostos levek, növényi tejek, alkoholos italok revitalizálására is alkalmas és egyben egy olcsó eszköz is. A víz kellemes állagúvá, finommá válik, az alkoholos italok lágyabbak, selymesebbek lesznek és a bennük lévő negatív energiák is ártalmatlanokká válnak.

*A LEÍRT KÉPESSÉGEK KIZÁRÓLAG A SKANDINÁV ÉLŐ VÍZ-RENDSZEREK ÉS A REVITALIZÁLÓ SPIRÁLTÖLCSÉR ÁLTAL ELŐÁLLÍTOTT ÉLŐ VÍZRE ÉRVÉNYESEK, MÁS HASONLÓ ELNEVEZÉSŰ VIZEK KÉPESSÉGEI NEM EGYEZNEK AZ ITT LEÍRTAKKAL.
A szaporodó antennák és vezeték nélküli elektronikai eszközök által, erős negatív sugárzás éri a lakosságot. A ENERGIA ÁTALAKÍTÓK védelemmel szolgálnak a negatív energiák (földsugárzások, vízerek, mikrohullám, vezeték nélküli eszközök, transzformátorok, műszaki eszközök, valamint negatív pszichés és éterikus energiák...) ellen. Az Élő Víz kitűnő kiegészítője lehet!

 

 

Porthologos Kft.
www.porthologos.hu
info@porthologos.hu
Tel: 06 30/964 7333 (H-P: 10-18)
- INGYENES TANÁCSADÁS! Visszahívjuk!

A mintatermékek az 1119 Bp. Etele út 32/C. szám alatti Gyógynövény és Bioboltban megtekinthetők
(H, Cs: 9-18 óráig; K, Sze, P: 9-17 óráig;  Szo: 9-12 óráig), és mindkét Élő Víz is megkóstolható!

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!