Manapság szinte már mindenki tudja, hogy az egészséges bélflóra különösen fontos, egyes antibiotikumok pedig károsítani tudják ezt. Az is közismert, hogy ilyenkor a bélflóra védelme érdekében probiotikum szedése javasolt. Ennél azonban sokkal többről van szó. Ahhoz, hogy jobban eligazodjon a probiotikumok világában, olvassa tovább összefoglalónkat.


A Hollandiában működő Winclove cég több mint 20 éve foglalkozik probiotikumok kutatásával, fejlesztésével és gyártásával. Kutatóik a Holland egyetemekkel együttműködve dolgoznak, sőt vizsgálataikban több nemzetközi kutatócsoport is részt vesz. Mára több mint 30 országban, 60 cég forgalmazza a Winclove minőségi termékeit.
Magyarországon a ProGastro 825, ProGastro Immun-Aktív és ProGastro KID néven kaphatóak. A termékek kizárólagos forgalmazója 2005 óta a ProGastro Kft.
A ProGastro termékcsalád készítményei többféle típusú jótékony baktériumot tartalmaznak. A gyártó már a 2000 –es évek elején, kutatásai alapján, az elsők között publikálta, hogy a különböző típusú, fajtájú jótékony baktériumok együttes hatékonysága jobb, mintha csak egy-kétféle baktériumot használnak. Arra is rámutattak, hogy nem mindegy, milyen baktériumokat tesznek egy készítménybe.
A kutatásokból azt is tudjuk, hogy a probiotikumoknak igen sokféle funkciója van a szervezetben.
Tudta Ön, hogy a különböző baktériumok feladatai nem azonosak?
A tudományos vizsgálatokból megtudtuk, hogy melyik jótékony baktériumnak mi a szerepe. Hosszas elemzéssel és vizsgálattal pedig kiválaszthatóak azok a baktériumok, amelyek egy készítményen belül egymás hatását erősítve hatékonyan támogatják pl.: a szervezet gyulladáscsökkentő folyamatait vagy az immunrendszer normál működését.
A ProGastro készítmények baktériumai az adott összetételben és csíraszámban egymás hatását erősítik.

Ahhoz, hogy minőségi probiotikus termék kerüljön a Önhöz, a gyártónak biztosítani kell, hogy
• a baktériumok a tárolás során ne károsodjanak,
• a gyomorsavak, enzimek, epesavak hatását túléljék,
• és a bélrendszerbe kerülő baktériumok élőek és aktívak legyenek

A ProGastro termékek előállításánál használt PROBIOACT technológia garantálja, hogy
• a baktériumok csíraszáma a dobozban 2 évig nem változik,
• a jótékony baktériumok túlélik a gyomorsav, az epesavak és az enzimek károsító hatásait,
• a ProGastro por feloldásával, a benne lévő baktériumok számára minden adott legyen és az aktiválódás már a pohárban megtörténjen - ugyanis a szárított formában lévő baktériumoknak folyadékra van szükségük, hogy feléledjenek és aktiválódjanak,
• a vékony- és vastagbélbe érkező baktériumok ki tudják fejteni a hatásukat.

Bövebb információért keresse fel honlapunkat! www.progastro.hu
ProGastro Kft. 1135 Budapest, Jász u.5. Internetes rendelés: www.progastro.hu
E-mail: info@progastro.hu Tel/fax: 270-4817 Mobil:30/972-3830