A háztartási ivóvíztisztítás soha nem látott méreteket ölt az utóbbi időben. Ne is csoda, hiszen egyre többekben fogalmazódik meg a kérdés, miszerint miért is cipekedne és költene újra meg újra a boltok polcain olykor hetekig várakozó palackozott vizekre, miközben igazán egyszerű, költségkímélő és kifejezetten kényelmes megoldás lehet egy asztali csapvíztisztító, melynek köszönhetően a tisztított víz ivásán túl a háziasszonyok végre főzni is finom, klórmentes, kristálytiszta vízzel tudnak.

 

Az emberi test jelentős százaléka víz - ezt már az iskolában megtanították. Ezt a hozzávetőleg 70%- os víztartalmat lehetőségeinkhez mérten tiszta vízzel érdemes pótolni, mivel ez nagyban hozzájárulhat egészségünk megtartásához. A tiszta ivóvíz valójában semmivel nem helyettesíthető, az emberi test (egészséges) működéséhez nélkülözhetetlen élelmiszer. Felmerül azonban a kérdés, hogy a klóros csapvíz, amelyet kávé, tea, leves formájában mindenképpen beviszünk testünkbe, vajon milyen hatással van szervezetünkre az egy életen át tartó fogyasztásának köszönhetően?! Annak ellenére, hogy bizonyos határértékeket meg nem haladó adagolási mennyiségeket emlegetnek, csak úgy, mint azokban az esetekben, amikor valamilyen mérgező hatású összetevőt mutatnak ki egyes élelmiszerekben (pl.: import paprika botrány).
„ Azok akik 40 évig klóros vizet ittak, 70%-kal nagyobb eséllyel betegszenek meg rákban, mint azok akik klórmentes vizet fogyasztottak.” Robert Morris
Miért jó egy Aquaphor Modern asztali víztisztító?
1. A minőségi asztali víztisztítónak köszönhetően a csapvíz klórmentessé válik, és magas hatékonyságú szűrőbetéteivel képes kiszűrni a műtrágya-, vegyszer- és kőolajszármazékokat, fenolokat és a nehézfémek jelentős részét is.
2. A nano ezüst tartalmának köszönhetően (ami mindenképpen javasolt szakemberek szerint is) a tisztított csapvizünk garantáltan mentes lesz a vírusok, gombák, baktériumoktól.
3. A csapvíz ph értéke és eredeti ásványi anyag összetétele nem változik, ezért nincs szükség azt mesterséges úton visszaadagolni, mint egy Ro (ozmózis) víztisztító esetében.
4. Az asztali csapvíz-tisztítónak köszönhetően megszabadulhatunk a palackozott vizek vásárlásából adódó visszatérő költségektől. Mindamellett, hogy a készülék szűrőbetétje is cserét igényel évente vagy 4000 liter csapvíz megszűrése után, de ez a kiadás éves szinten jóval kevesebb lehet még azoknak is, akik csak alkalmanként szoktak ásványvizet vásárolni.
5. A szűrt víz kiváló főzéshez is, amire a palackozott vizeket lássunk be nem különösebben szoktunk használni.
6. A palackozott vizek flakonjai is visszatérő problémát jelentenek, mind a lakásban való elhelyezése, mind környezetvédelmi szempontból.
(M)ilyen egyszerű?!
Mindenképpen érdemes tudni, hogy egy ilyen formatervezett és hasznos készülék nem igényel átalakítást a konyhában, és egész egyszerűen:
- a csaptelep végére csavarható a csatlakozója, ahol állandó jelleggel helyet foglalhat.
- útváltó karjának köszönhetően választhatunk a szűrt víz és a normál csapvíz között.
- ha elutazunk, könnyedén magunkkal vihetjük, és ott is finom, tisztított vizet ihatunk.
Miért ezt válasszam?!
- Mert ez a készülék tényleg olyan csapvizet „ad”, amit mindig is szerettél volna.
- Mert a minőség választása mellett a készülék ára a töredéke a hasonló készülékek árának.- Mert így az egész család szívesen fogyasztja majd a tiszta, klórmentes, egészséges vizet.

Az Aquaphor Modern ivóvíztisztítóról részletesen olvashat a www.aquaphormodern.hu webáruházunkban, ahol meg is rendelheti, vagy üzletünkben is megveheti (Egerben). Ha januárban vásároli Aquaphor Modern-t, részt vesz nyereményjátékunkban, ahol 3 csere szűrőbetét párt sorsolunk ki.