MosólabdaMai rohanó világunkban egyre fontosabbá válik, hogy figyeljünk környezetünkre. Fontos közvetlen lakókörnyezetünk és tágabb környezetünk védelme is.
Alapvető igényünk a friss, tiszta ruha, de nem szeretnénk jelentősen terhelni környezetünket a mosószer használattal. Járt már úgy, hogy a ruha nem volt igazán szennyezett, de mégis úgy döntött, hogy a mosógépben a helye? Ilyenkor kell meghozni a döntést, hogy milyen mosószert használjunk.

Nem mindegy, hogy vannak-e olyan anyagok a mosószerünkben, melyek allergiás reakciót válthatnak ki, szennyezik a környezetet,
VAGY
alternatív megoldást választunk, mellyel egyáltalán nem, vagy csak minimális mennyiségben szükséges a mosószerek használata. Alternatív megoldásként próbálja ki a mosólabdát!

Miért használjunk mosólabdát?

• vegyszermentes
• környezetkímélő
• gazdaságos

Mi a mosólabda?

A mosólabda vegyszermentes, hiszen műanyag labda, amely szilárd kerámiagolyókat, a kerámiagolyók pedig természetes ásványi anyagokat tartalmaznak.
A mosólabda hatására a víz felületi feszültsége csökken, így a víz molekulacsoportjai disszociálnak (szétválnak). Az így képződött kisebb molekulák könnyebben bejutnak a szövetek legbelső részébe és el tudják távolítani onnan a szennyeződéseket.
A mosólabda gazdaságos, élettartama 3 év vagy 1000 mosás.

Hogyan használjuk a mosólabdát?

Tegye a ruhákat és a mosólabdát mosószer helyett a mosógép dobjába. Átlagosan szennyezett ruhák esetén nem szükséges mosószert használnia. Erősen szennyezett ruhanemű esetén adjon hozzá mosószert (a megszokott mennyiség 20%-át). Javasoljuk környezetkímélő opcióként a Dr M Folyékony mosódió illatmentes, levendulás vagy narancsolajos változatát, hiszen ezek növényi eredetű mosódió kivonatot tartalmazó, jelentős mosóhatású termékek.
A mosólabdával nem szükséges magasabb hőmérsékleten mosni, sőt a mosólabda élettartamát is megnövelhetjük az alacsonyabb hőmérsékleten történő mosással. A mosólabda a mosás hőmérsékletétől függetlenül használható már 30 foktól.
A mosógép szokásos programját használhatja.
A mosólabda hatékonyságát növelheti és élettartamát meghosszabbíthatja, ha két mosás között hagyja megszáradni.
Havonta folyó vízzel mossa át a labdát, majd hagyja megszáradni. Jót tesz, ha napra kitéve tudja megszárítani.

Milyen a mosólabda mosóhatása?

A mosólabdával mosott ruháknak semleges, „tiszta” illatuk lesz öblítő használata nélkül is.
Nem tartalmaz fehérítőszert, ezért fehér ruhák mosásakor javasoljuk Dr.M Oxigénes fehérítő adagolását. Nem távolítja el a makacs foltokat, így ezeket mosás előtt folttisztítóval kezeljük. Alkalmas fehér és színes ruhák mosására is. Nem károsítja a ruhákat, mivel nem tartalmaz klórt, így a színek sem fognak kifakulni. Foszfátmentes, ezáltal környezetkímélő.

Nem tartalmaz vegyi anyagokat, ezáltal kicsik és nagyok számára egyaránt kitűnő mosási alternatíva.

Vigyázat! Nem gyermekjáték!

Keresse a Dr.M Mosólabdát a dm üzleteiben és a Brendon bababoltokban!

 

Magyarországon forgalmazza:

Volmix Kft., 1146 Budapest, Thököly út 76.

 

 

Tel.: (1)383-4892, (1)383-3252 Fax: (1)799-9907, e-mail: volmix@volmix.hu

 

 

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!