Amikor a természet éppen felébred téli álmából, mi sokszor érezzük magunkat kimerültnek. Ekkorra testünk ellenálló képessége legyengül, hiszen a télen szervezetünk kevesebb ásványi anyaghoz, vitaminhoz és nyomelemhez jut, ritkábban vagyunk a friss levegőn és csak elvétve mozgunk. Télen az anyagcserénk is lassul, így szervezetünk a káros anyagokat sem tudja maradéktalanul megsemmisíteni. A tavasz beköszöntével érdemes szervezetünket is felébreszteni, a természetes algák pedig segítségünkre lehetnek ebben.

Az AlgaVit termékben három alga egymás hatását erősítve segítheti elő a tavaszi fáradtság leküzdését, erőnlétünk, vitalitásunk visszanyerését. Hatása támogatja a méregtelenítő folyamatokat, a máj, a vesék működését és immunrendszerünk megerősítését, valamint a téli hónapokban kiürült szervezetünk tápanyagszükségletének pótlását. Ráadásul az Algavit étrend-kiegészítőben található összetevők bőrünk és hajunk szépségéhez is hozzájárulhatnak.

Hármas erő - Spirulina, Chlorella és Astaxanthin



A Spirulina alga az egyik legértékesebb és legharmonikusabb táplálék az emberi szervezet számára, amely olyan elengedhetetlen tápanyagokat és vitaminokat tartalmaz, mint például a cink, vas, magnézium, béta-karotin, folsav, B12 vitamin és az esszenciális zsírsavak. A Spirulina alga kiváló antioxidáns és immunerősítő hatással bír, klorofil tartalmának köszönhetően pedig elősegítheti a méregtelenítést, a vastag és a vékonybél tisztítását. A bőr fiatalságának megőrzéséhez és a sejtek regenerálódásához is hozzájárulhat, erősítheti a hajat és a körmöket. A Spirulina az állóképesség javításában is segíthet, így sportolóknak is ideális. Ugyanakkor fogyókúrázóknak is hasznos lehet, hiszen segíthet az éhségérzet csökkentésében és az anyagcsere folyamatok fokozásában, így lehetővé teszi a tartós és egészséges súlycsökkentést.

A Chlorella alga, akárcsak a Spirulina, rendkívül gazdag fehérjében, vitaminokban, enzimekben, klorofilban és karotinoidokban. Emellett az egyik leggazdagabb természetes magnéziumforrás, mely hozzájárulhat a vérnyomás és a vércukor szabályozásához, a koleszterin csökkentéséhez, valamint a szabadgyökökkel, a stresszel szembeni védekezéshez.

Az Astaxanthin pedig az egyik legerősebb természetes antioxidáns, mely az immunerősítés mellett a Spirulinához hasonlóan állóképességünk növeléséhez, bőrünk és hajunk szépségéhez járul hozzá, valamint jó hatással lehet a fáradt szemre, és a szellemi frissesség megtartására is. Az Astaxanthin fényvédő hatásának köszönhetően az UVA sugárzás káros hatásainak csökkentésében is védelmet nyújthat

A magas fehérjetartalmú AlgaVit kapszula ideális kiegészítője a tavaszi feltöltődésnek és méregtelenítésnek. Az algák hármas szinergikus hatásának köszönhetően szervezetünk új erőre kaphat és megszépülhet.

Különösen ajánljuk az AlgaVitet stresszes életmódot élőknek, gyakori fáradtsággal küzdőknek, sportolóknak és fizikai munkát végzőknek, fogyókúrázóknak, szem- és bőrproblémákkal küzdőknek és mindazoknak, akik ellenállóbbá kívánják tenni szervezetüket a téli kimerültség után.

Priskin Zsófia

 

Vitálvár Kft

Természetből jeles

Tel: +36 20 343 0300

1136 Budapest Pannónia u. 33. fszt/1.

info@vitalvar.hu

www.vitalvar.hu