Tehetünk ennél többet? Igen!

Minden elővigyázatosság ellenére a vírusok, baktériumok óhatatlanul is bejuthatnak a szervezetbe, de az a lényeges kérdés, hogy az immunrendszer milyen állapotban van és hogyan képes elbánni velük. Nem véletlen, hogy míg ugyanaz a betegség egyeseket súlyosan érint, mások szinte észrevétlen esnek túl rajta.
Ehhez persze az kell, hogy ne legyünk híján a vitaminoknak, a különböző, rendkívül fontos ásványianyagoknak és nyomelemeknek. Igyekezzünk azokat rendszeresen és minél természetesebb úton bejuttatni a szervezetbe!

Egészség a fa alatt

Idén karácsonykor csempésszen a fa alá szerettei számára olyan meglepetéseket, amelyek az immunrendszerük védelmét szolgálják. Így nem csak a bontogatás pillanatában, de még hónapokkal később is örömüket – és egészségüket lelhetik a szívből adott ajándékokban!
Tippjeink a fa alá:

Eredeti Maria Treben Svédkeserű

A méltán népszerű, eredeti Maria Treben alkoholmentes svédkeserű egy valódi elixír, amelynek nem szabadna hiányoznia egyetlen házipatikából sem!
Maria Treben sok éves tapasztalata alapján és a növények elmélyült tanulmányozását követően jött létre ez a kivételes termék. Egy természetes immunerősítő, amelynek eredeti receptjére a 18. században élt svéd orvosprofesszor, Dr. Klaus Samst iratai között találtak.
Treben asszony a receptet a modern kor követelményeihez igazította és ekképp szólt róla:
„A svédcsepp felélénkíti a lelkierőt és megerősíti az életerőt, amelyre a mai korunkban oly égetően szükségünk van. Őrizze meg ezáltal a csodálatos elixír által egészségét, munkaerejét, örömét hivatásában a családja és embertársai javára.”

Svédkeserűs natúrszappan

A napi sokszori kézmosás megviseli a kezek érzékeny bőrét, a hűvösebb időjárás okozta viszontagságokról nem is beszélve. A Svédkeserűs Natúrszappan egy 100%-ban natúr, adalék-, pálmaolaj- és illatanyagmentes, vegán termék.
E kímélő, antiallergén szappan a legkisebbektől az idősebb generációkig minden korosztály részére ideális választás, különösen az érzékeny bőrűek számára.
Gyengéden tisztít, ápol, miközben megóvja a bőr optimális PH-értékét.
A Svédkeserűs Natúrszappan használható a teljes test tisztítására és ápolására minden nap. Sőt, napi többszöri használat mellett is megóvja az érzékeny bőr nedvességtartalmát és finom puhaságát!

Keresse az Eredeti Maria Treben termékeket a www.mariatrebenpatikaja.hu weboldalon!