Manuálterápia-kiropraktika-reflexológia!


Ahogy a fodrászhoz elmegyünk rendszeresen, azért, hogy ápoltak és szépek legyünk, illetve amiért időnként olajcserét végzünk az autónkban, úgy a szervezetünknek is szüksége van a regenerálásra.  Tudatosítani kell az emberekben a megelőzés fontosságát! A fent leírt komplex terápiákat ki lehet, és néha ki kell egészíteni különböző vitaminokkal illetve ásványi anyagokkal, azért, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el!


A kiropraktika különbözik a csontkovácsolástól, hiszen míg az utóbbi fájdalommal járhat, addig a manuálterápia fájdalommentes!  Az életkor nem „akadály”!
A manuálterápia alkalmas lehet: műtétek kiváltására, balesetek utáni rehabilitációs kezelésnek, valamint gerincferdülés, derék, térd, boka, könyök, vállfájdalom, zsibbadások, sérv, menstruációs panaszok, fejfájás, magas vérnyomás, daganat, emésztési problémák, protézis okozta problémák enyhítésre.
A hátgerinc helytelen tartása és a csigolyák állapota kihatással van egész testünkre, a vérnyomásunkra, anyagcserénkre, az egész közérzetünkre. Az emberi test szimmetriára törekszik, de amikor megérezzük a szúró fájdalmat, az biztosan jelzi, hogy ez a szimmetria már nem áll fenn. A manuálterápia során a mozgásukban korlátozott ízületi blokkok kerülnek felszabadításra, lehetőséget adva a szabad mozgásnak, melynek pozitív velejárója a könnyebbség, a megkönnyebbülés érzése, ami után beindulhat a gyógyulási folyamat.
A megfelelő zónák masszírozásával nő a hozzárendelt szervek vérbősége, javul az anyagcseréje, nyirokkeringése, ezzel mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit.
A reflexológia célja  az energetikai egyensúly helyreállítása, az egészséges életműködés feltétele. A reflexzóna érzékenysége, fájdalma vagy lerakódás jelenléte azt jelenti, hogy a hozzá tartozó szervben funkciózavar vagy megbetegedés áll fenn. Frissítő talpmasszázst egészséges emberen lehet végezni, a gyógyulást segítő talpmasszázst (reflexológia) beteg emberen, figyelembe véve azt, hogy az adott betegnek mit bír el a szervezete.
És itt jönnek képbe a vitaminok, ásványi anyagok, és a táplálék kiegészítők! Nagyon fontos, hogy tisztában legyünk a szervezetünk működésével, mert vannak olyan vitaminok és ásványi anyagok melyeket a szervezetünk nem tud előállítani elegendő mennyiségben, illetve a mai rohanó világunkban nem tudjuk csak az élelmiszerrel bevinni, ezért pótolni kell.

Az ALGA KOMPLEX IMMUNE-SUPREME készítmény  valójában mindenkinek ideális, de a hétköznapokban túlterhelt embereknek kimondottan javasolt! „Fénytáplálék”, mely magas klorofill tartalmánál fogva sejtjeink egyik legcsodálatosabb élő étele! Az algák a tenger összes kincsét magukba tudják szívni, tartalmazzák a legértékesebben ható ásványi anyagokat, vitaminokat, mindazt a jót amivel egyszerre védhetjük, táplálhatjuk, méregteleníthetjük a sejtjeinket!
Tökéletes arányban tartalmazzák azokat a tápanyagokat, biológiailag aktív anyagokat, melyre az emberi szervezetnek szüksége van. Az összes természetes vitamint A-tól K-ig: mikroelemeket, vas, jód, kalcium, nátrium, kálium, réz, magnézium, mangán, cink, foszfor, szelén, króm, vanádium, nukleinsavakat, (DNS és RNS), klorofillt és fontos enzimeket, nukleinsavat, különleges növényi hatóanyagokat, antioxidánsokat, és a Q10-hez hasonló koenzimeket, teljes értékű, könnyen emészthető fehérjéket, 18-fajta aminosavat!
Chlorella alga: a méregtelenítés nagymestere!
Spirulina alga: a WHO adatai szerint a tápértéke nagyobb bármilyen ismert élelmiszernél!
Asztaxantin: a világ legerősebb antioxidánsaként vált ismerté!
Ha szeretne hozzájutni a Magyarországon kapható egyik legkiválóbb minőségű-összetételű, ár-érték arányú alga komplex készítményhez, vagy további információkra van szüksége a terápiákkal kapcsolatban, látogasson el weboldalunkra, vagy írjon, illetve telefonáljon bátran!


 www.terapiakfelsofokon.hu    
Székely Edit Reflexológus 0670-326-5799
 szekelyedit74@gmail.com
 Man László Manuálterapeuta 0670-533-2205
manlaci1970@gmail.com

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!