Ragyogó hajkorona, egészséges hajvégek, fejünk éke, mindez nem csupán álom. Lehet, hogy eddig még nem találtad meg a neked megfelelő hajápoló termékeket? A káros sugárzások, a víz még inkább roncsolja, kiszárítja, töredezetté teszi a hajszálakat. A Napvirág Manufaktúra most segít a választásban, hogy természetes módon, egyszerűen, ki-ki megtalálja a magának való hajápoló natúrkozmetikumot.

A drogériák polcain végeérhetetlen a választék a hajápoló termékek között is. Az nagyon jó, ha natúrkozmetikumot választunk, de sajnos a termékek mennyisége így sem csökken látványosan. Az elveszett vásárló próbál a dizájn vagy az illat, a tudatosabbak a felsorolt összetevők listája alapján választani. A természetes hajápolók ügyes kiválasztásakor az egyik legfőbb szabály, hogy a sampon, balzsam, hajvégápolók és így tovább ne tartalmazzanak szintetikus összetevőket, mint amilyen a „mű” ragyogásért felelős szilikon, a habzást elősegítő szulfátok vagy a gomba- és baktériumölő parabének például. Ezek az anyagok felhalmozódhatnak a szervezetünkben, nehezen ürülnek csak ki, sőt beleszólhatnak a hormonháztartásba is. Fizikailag hozzáragadnak a haj legkülső rétegéhez, és roncsolják azt. Helyettük válasszunk olyan hajápoló sampont, kondicionálót, melyek összetevői a hidegen sajtolt növényi olajok, a bioaktív összetevők és hatóanyagok. Ezek hosszantartó rendszeres alkalmazása gyönyörű egészséges hajat eredményez.

Gazdaságosabb, praktikusabb, tudatosabb

Sokan nem ismerik a szilárd sampont, pedig alkalmazása sokkal gazdaságosabb, praktikusabb és környezettudatosabb, mint műanyag palackba zárt, szintetikus hatóanyagokat tartalmazó folyékony társainak. A Napvirág Manufaktúra a kezdetektől készített szilárd hajmosószappant, mely nem csak tisztít, de természetes összetevőinek hála - mint amilyen a csalánporos vagy éppen a dióolajos samponszappan -, ápolja a fejbőrt és a hajszálakat egészen a végükig. Újdonságnak számít az öreg kontinensen, így hazánkban is a shikakai por, melyet a Napvirág az egyik hajmosószappanjában mint összetevőt alkalmaz. Csodájára lehet járni, hiszen a hajhullás ellen kiváló megoldást jelent.


A Napvirág szilárd samponszappanjai kizárólag növényi összetevőket, értékes olajokat és természetes illóolajokat tartalmaznak, így egészséges, okos és praktikus hajápolási rutint tudhatunk velük magunkénak. Most egy két termékből álló hajápoló csomag is elérhető a Manufaktúra polcain, mely egy hajmosószappant, és egy csillogást biztosító hársfa aromavíz hajpermetet tartalmaz.

Olajat a hajra

A hajápolásban nemcsak a samponok, hanem a kondicionálók, a hajvégápolók, sőt a hajpakolások is egyre nagyobb szerepet kapnak. A Napvirág hajpakolásai értékes hidegen sajtolt növényi olajokat tartalmaznak, mint amilyen az avokádó, a sárgabarackmag vagy akár a görögdinnye magjaiból kisajtolt ápoló és kényeztető olajok. A hajvégápoló olajuk pedig szinte maga a folyékony gyógyír a töredezett hajvégekre.
A Napvirágnál a tégelyek újrahaszosíthatóak, visszaveszik azokat, hogy fertőtlenítve és feltöltve újból lehessen használni őket. Ehhez a csomagolásmentes boltok a partnereik, ahol le lehet adni a kiürült tégelyeket és flakonokat.
Ha Napvirág hajápoló terméket választ, akkor környezetünk, bolygónk védelméhez is hozzájárul.

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!