Az élet elixírje… természetesen Mórahalmon


_DSC0062Mórahalmon nyílt a Dél-alföldi régió első medical wellness szállodája, mely a város termálkincsének gyógyító és pihentető tulajdonságait kínálja kellemes környezetben. Az Elixír Hotel azonban nem kizárólag a gyógyvíz miatt különleges: ötvözi a wellness-t az egészségturisztikai szolgáltatásokkal, így lett a gyógyulni vágyók igazi Kánaánja határon innen és túl.

A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő közvetlen szomszédságában lévő 3 csillag superior minősítésű Elixír Medical Wellness Hotel az egészségturisztikai szolgáltatásokra fókuszál, félúton a gyógy- és a wellness szállodák között. A gyógyszolgáltatások alternatív gyógymódokkal történő kiegészítésével az igényekhez igazodó vendég- és betegellátás folyamatosan bővül. A szállodában két orvosi rendelő, hét kezelő helyiség, egy gyógytorna terem, egy relax szoba és egy terápiás medence kapott helyet.
A családbarát szálloda 29 elegáns, köztük akadálymentes szobákkal és családi lakosztályokkal rendelkezik. Zuhanyzós, fürdőszobás szobáiban LED televízió, telefon, ingyenes WIFI, minibár, széf, hajszárító, fürdőköpeny és légkondicionáló biztosítja a vendégek kényelmét. A gyermekes családok igényeit is figyelembe veszik az Elixírben: babaágyat, fürdető kádat, gyermek fürdőköntöst is biztosítanak a gondtalan családi pihenés érdekében. A szálloda - versenyképes áron, magas minőségi szolgáltatások mellett – olyan egészségügyi terápiás programokat kínál, amelyek 4-5 napos vagy azt meghaladó tartózkodási időt feltételeznek.
A szálloda egészségügyi részlege kombinálja a modern orvostudományt és a wellness-szolgáltatásokat: vendégei kipróbálhatják a kényeztető masszázs és kozmetikai kezeléseket vagy a csoportos vízi tornát is. A reumatológus, kineziológus és természetgyógyász rendelés mellett a Dévény-módszert is alkalmazzák, amely kisgyermekek számára is megfelelő kezelési programot nyújt.  A gyógyvíz, a hagyományos és alternatív gyógymódok, a kényeztető masszázsok, a wellness és beauty kezelések garantálják a teljes testi-lelki feltöltődést.
_DSC0052
Mórahalom városa köszönetét fejezi ki a Zöld Újság szerkesztőségének a megtisztelő „kedvenc zöld város” címért. A környezettudatosan gondolkodó homokháti főváros továbbra is várja a lap olvasóit: csobbanjanak medencéinkben, kóstolják meg hagyományos réteseinket, pihenjenek és töltődjenek fel a környék természeti adottságait kihasználva! Mórahalom, ahol az élmény születik!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!