A szennyvíztisztító berendezések a csatornázatlan területeken lakóknak biztonságos megoldást jelentenek a háztartási szennyvíz kezelésére. Nincs gyűjtő, emésztő, így nem károsítják lakókörnyezetüket, nem szennyezik kertjük talaját, a kút vizét. Nem kell rendszeresen szippantani, ami jelentős költségmegtakarítás, és nem fizetnek környezetvédelmi bírságot, büntetést. Ha később szennyvízhálózat-fejlesztés történik, mentesülhetnek a rákötési kötelezettség alól, nem kell megfizetni a fejlesztési hozzájárulást, a rákötést, és nem jelentkezik a csatornadíj a vízszámlában. A telek alatt elszikkasztott tisztított víz megoldja a zöldfelület vízellátását is.
Az egyedülálló iszapzsákos technológia pedig lehetővé teszi, hogy a szerves anyag komposztálást követően a kerten belül kerüljön felhasználásra, így védve a talaj minőségét is.
Szennyvíztisztító kisberendezés használatával ott működtethet telephelyet, üzemet, vendéglátóhelyet, lakóparkot, nyaralót, ahol ezt szennyvízkezelés nélkül nem tehetné. Az A.B. Clear® kiváltja a szennyvízközművet ott, ahol a csatornabekötés nem megoldható.
Az A.B. Clear® a természetvédelmi követelményeknek megfelel, a szükséges engedélyek beszerezhetők, így nemcsak lakott, hanem védett területeken is telepíthető.

Milyen környezetben ajánljuk szennyvíztisztító kisberendezéseinket?

– Nyaralók, panziók, motelek, vadászházak kertjében a megfelelő kapacitású A.B. CLEAR® tisztítók telepíthetők, üzemeltethetők. Az A.B. CLEAR® működése szagtalan és zajtalan.
Az elszikkasztómező kicsi, kompakt, kevés földmunkával jár kialakítása. Ellenálló, teherbíró elemekből épül, így a gépkocsik áthajtását elbírja, nem korlátozza a telek használatát.
Talajvizes környezetben is telepíthető az A.B. CLEAR® berendezés. Egy átmeneti tartállyal és egy vízszivattyúval megoldjuk a felszín feletti elszikkasztást ebben az esetben. Ebből a használók, látogatók mindössze egy vagy néhány virágokkal, zöld növényzettel beültetett, esetleg kővel, téglával vagy faléccel körberakott egy méter magas halmot látnak.
Az ökoturizmusban az A.B. CLEAR® berendezések telepítését javasoljuk, hiszen a vendégek elvárják a környezettudatos, fenntartható működést.

– Társasházak, lakóparkok közös szennyvíztisztítása:
A szennyvízcsatorna-hálózattól távoli ingatlanok fejlesztésének kulcsa az A.B. CLEAR®. A berendezésekre több lakás szennyvizét összekapcsolt gyűjtőhálózattal kötjük rá. Megfelelő helyszínválasztással nem kell átemelő szivattyúkat, hosszú vezetékeket, aknákat létesíteni, csak egy szennyvíztisztító kisberendezést a hozzá tartozó gépészeti aknával. Az elszivárogtatást akár egy közösen használt gépkocsi-beálló vagy park alatt ki lehet alakítani, a beépíthető területből alig igényel néhány négyzetmétert.
Családonként, lakónként kisebb a költsége, mint ha egyedi berendezéseket telepítenek.
– Üzemek, irodák, közösségi létesítmények:
A szennyvíztisztító kisberendezések egyedi kiegészítőkkel a háztartási mellett az ipari, technológiai szennyvíz tisztítását is megoldják. A szezonális terhelés-ingadozás megoldott, a kapacitás tág határok között változtatható.

Az A.B. Clear® illeszkedik a kert, udvar képébe. Olyan kiegészítők, mint a műfűvel bevont, vagy a kerti bútorok színére festett fedél, a növényekkel beültetett elszikkasztó, láthatatlanná teszik a berendezéseket.

Egyedülálló iszapzsákos technológia – nincs szippantás

Az ÖkoTech-Home Kft. sza, az Iszapzsák (WSB®, Wastewater Sludge Bag) lehetővé teszi, hogy Önnek ne kelljen szippantásról gondoskodnia. A fölösleges iszap az Automatikus  Iszapeltávolító Rendszerrel (ASES®, Automatic Sludge Eliminating System) egy könnyen kiemelhető zsákba gyűlik, melynek cseréje egyszerű, gyors. A fölösiszap mennyisége minimális, alacsonyabb, mint más technológiáknál. Az eleveniszap sűrűsége állandó, ennek köszönhetően állandó a tisztítás hatásfoka (PSCS®, Permanent Sludge Concentrate System)
Az ÖkoTech-Home Kft., az A.B. CLEAR® berendezések fejlesztője, gyártója és forgalmazója országszerte és külföldön is rendelkezik üzemekben, panziókban, vadászházakban, családi házaknál működő referenciákkal.


www.emeszto.hu
kapcsolat@okotechhome.hu
Tel.: 06 33 400-387; 06 70 466 7704

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!