2016. 10. 05
Tökéletes példa arra, hogy miként használható fel 8000 használt PET-palack. A ház ötlete Andreas Froesetől, az Eco-Tec szervezet alapítójától származik, akinek nevéhez számos, a környezettudatosságra fókuszáló projekt köthető

2016. 10. 04
Nem kell mindent a szemétbe hajítani, ha lejárt a szavatossága, hiszen a csomagoláson feltüntetett dátum azt az utolsó napot jelöli, amíg még az adott termék minősége kitűnő, de attól még fogyasztható!

2016. 10. 02
Ezt a módszert mindenkinek ismernie kell! A költséges kulcsmásolás helyett vészhelyzet esetén akár saját magunk is készíthetünk pótkulcsot otthon! Mutatjuk hogyan.

2016. 10. 08
Persze a legegyszerűbb módja egyenesen kikanalazni a növény leveléből a zselészerű anyagot, és így felhasználni, de így nem áll el egy napig sem. Mit tegyünk, hogy akár hetekig használható gélt kapjunk, természetesen tartósítószer nélkül?

2016. 09. 27
A fokhagyma hatóanyaga elvész sütés közben, de van egy apró trükk, aminek segítségével a fokhagyma nem csak fűszernövény lesz, hanem hatékony gyógynövénnyé is válik.

2016. 10. 17
Az örökzöldek, sövények és egyéb akár szoliterként álló cserjék egész évben meghatározzák díszkertünk jellegét. Gondozásuk is egész éves feladat, különösen nyáron, a nagy melegben fontos, hogy rendszeresen öntözzük és tápláljuk őket.

2016. 10. 14
Képzelje el, ahogy egy fárasztó nap után végre eljut a kádig, elnyújtózkodik a vízben, és úgy érzi, hogy a mennyországban van. Aztán egyszer csak megpillant valamit két csempe között. Aprócska és sötét. Felegyenesedik, közelebb hajol, hogy jól lássa a „dolgot”, és amint jön a felismerés, az idill máris oda. Ez bizony PENÉSZ!