2016. 09. 26
A magyar hagyományokban a búza az élet jelképe. Aki otthon süt kenyeret, az tudja, micsoda munka és érték rejlik egy vekni kenyér feltálalása mögött. Az egyéves mezőgazdasági munka, a vetés, az aratás, a gabona megőrlése, valamint a pék (akár „házipék”) szakértelme, mind benne lakozik a kenyérben.

2016. 09. 15
Ha ránézünk valakire, az egyik első, ami szembetűnhet, az a haj állapota. Akinek fényes, dús, ápolt haja van, az egészséget, vitalitást sugároz magából. Sőt, a haj még ennél is többet árul el viselőjéről: a hajviselet, a hajszín belső világunkat tükrözi.

2016. 09. 02
A legtöbb háztartásban megtalálható a szódabikarbóna, azonban sokkal kevesebb területen alkalmazzuk, mint amennyi pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Nézzük, mire használhatjuk a fogfehérítésen és általános tisztítószeren túl.

2016. 09. 01
A diófalevélből készített krémet mindenféle bőrproblémákra, továbbá reumások számára is ajánljuk! A krémet masszírozzuk a beteg testrész környezetébe. Tapasztalni fogjuk jótékony hatását! Semmiféle mellékhatása nincs, csak arra kell figyelni, hogy eleven sebbe ne kerüljön.

2016. 09. 01
Még mielőtt megérik a dió, érdemes bőséges mennyiséget összegyűjteni a szép, egészséges diólevelekből. Sok betegség esetén használhatjuk eredményesen.

2016. 09. 01
Nem elég az ülőkét leteríteni! Talán hihetetlen, de onnan alig kell tartani fertőzéstől. Nem is gondolnád, hogy mi a legveszélyesebb!