2017. 02. 03
A nagyanyáink mindenre jó csodaszernek tartották keserű sót, és erre minden okuk megvolt. Áldásos hatása szinte pótolhatatlan a konyhában, kertben, és a szervezet méregtelenítésében is nagy segítségünkre lehet. A keserű só tulajdonképp a magnézium-szulfát.

2016. 11. 05
A demencia nem egyik napról a másikra jelenik meg, hanem lassan, alattomosan érkezik. Még mielőtt a tipikus memóriaromlás és a személyiségváltozások bekövetkeznének, öt tünet már előre jelezheti a betegséget. Ha ezeket időben felismerjük, akkor megelőző intézkedéseket tehetünk, és segíthetünk az érintett családtagon vagy saját magunkon, hogy a szellemi leépülést távol tartsuk.

2016. 10. 27
A parkok ősszel tele vannak a lehulló vadgesztenyével. Nem csak a gyerekeknek érdemes gyűjtögetni, hiszen akár is tinktúrát készíthetünk belőle , ami csodálatosan sokoldalúan alkalmazható egészségünk megőrzésére és betegségeink gyógyítására is. Gyűjtsünk belőle minél többet.

2016. 10. 25
Önnek is gondot okoz, a hideg párás időben az ablakon lecsapódó pára? Felejtse el! Ezzel a nagyszerű trükkel megszabadulhat a nedves ablakoktól, a lecsapódó párától, amely nem csak esztétikai probléma, de penészedéshez és légúti megbetegedéshez is vezethet, nem beszélve arról, hogy a nyílászárók is tönkremehetnek az állandó "áztatástól".

2016. 10. 20
Óriási tévhit, hogy lábduzzadás, puffadás esetén kevesebb vizet kell fogyasztani! épp ellenkezőleg! Az állandó lábduzzadás azt jelezheti, hogy a szervezet különböző okok miatt visszatartja a vizet. Ilyenkor nem csak a láb, hanem az arc, bokák, has és a kezek puffadása is figyelmeztető jel lehet.

2016. 10. 10
Téged is bosszant, hogy méregdrága borotvádat csak párszor lehet használni? Nézd meg az alábbi videót és megtudod, hogyan élezheted meg házilag.

2016. 10. 07
Az avokádó egyre közkedveltebb nálunk is, de sokunknak gondot okoz, hogy megállapítsuk, elég érett-e a fogyasztáshoz. Az alábbi kis bemutató után, ez többé senkinek sem jelenthet problémát!

2016. 10. 05
Ahogy öregszünk, sokunk bőrén apró kis bőrkinövések, úgynevezett fibrómák jelennek meg. Bár nem kellemes látvány, ártalmatlan jelenség.

2016. 10. 05
A fiatal iparművész olyan mesterséges levelet állított elő, amely fény hatására oxigént termel. Julian Melchiorri még csak most diplomázik az angol iparművészeti egyetemen, de a nevét az elmúlt pár napban sokan megjegyezték. Julian a Tufts Egyetem kutatóival közösen fejlesztett ki egy mesterséges levelet, ami fény hatására oxigént termel, pont úgy, mint a Földön található növények.