Lapozzon bele a digitális Zöld Újságba!
Tovább a digitális újsághoz
2019. 11. 29
A kézmosás az egyik legfontosabb dolog a betegségek és fertőzések megelőzésében, illetve az alapvető higiénia betartásában. Tudtad, hogy a mikróbák 80%-a kezünkről kerül a szervezetünkbe?

2019. 11. 28
Napjainkban egyre többet olvasunk a temérdek szemét okozta problémákról. Szinte napi szintű téma lett a közösségi oldalakon a kezelhetetlen mennyiségű hulladék, amelyet nap mint nap előállítunk. Valamit lépnünk kell, de vajon van a hétköznapokban is élhető megoldás? Az alábbiakban kategorizálva és pontokba szedve szemléltetjük, hogy van!

2019. 11. 20
Az illatos, száraz növénykeverék otthonunkba varázsolja a nyugalmat, a frissességet, gyönyörködteti szemünket és kényezteti orrunkat.

2019. 11. 13
Egészségünk és vitalitásunk fenntartásához a tökéletesen TISZTA strukturált és energetizált sejtvízre van leginkább szükségünk. Ezt legkönnyebben és egy lépésben a Maunawi PI vízszűrő termékcsalád tudja biztosítani.

2019. 10. 31
Manapság már mindenki tisztában van azzal, hogy ha spórolni szeretne a havi számlákon, akkor azt a nyílászárók, a szigetelés, és a fűtés ellenőrzésével kell kezdeni. Kevesen tudják azonban, hogy az optimális eredmény eléréshez az ingatlan egységként kezelendő, vagyis nem elég csupán egy fronton fejleszteni. A következőkben azt mutatjuk be, miként érdemes úgy belevágni egy felújításba, hogy azzal a rezsi költség akár 80%-át is le tudjuk majd faragni.

2019. 10. 24
Bármelyikünkkel megtörténhet, hogy egy időre „beborul felettünk az ég”: rosszul alszunk, kedvetlenül, szinte már fáradtan ébredünk, gépiesen, unottan végezzük a napi feladatokat és semmi nem lelkesít, semmiben nem leljük örömünket. Szerencsére tehetünk, és tennünk is kell ellene, hogy - mint a kedves dalban -„eltűnjön az arcunkról ez a sötét szomorúság”. Egy ismert gyógynövény, az orbáncfű segíthet, hogy a rajtunk eluralkodó enyhe depresszió ne legyen tartósan meghatározója mindennapjainknak...

2019. 10. 26
Mit tehetünk, ha a fenntarthatóságot szeretnénk beépíteni a mindennapok gyakorlatába? A dm ősszel Kezdd kicsiben! felhívással környezeti fókuszú edukációs programot és közösségi kihívást indít, hogy felhívja a figyelmet azokra a kis lépésekre, amelyeket fogyasztóként megtehetünk. Mert a változásokhoz nem környezetvédő különcökre van csak szükség, hanem tömegekre, akik változtatnak mindennapi szokásaikon, hogy „zöldebbek” legyenek a hétköznapok.

2019. 08. 14
Levéltetvek, lóbogarak, vakondok állandó pusztítása a kertben. Miért van mindez?

2019. 08. 14
Gasztronómiailag a nyár dereka és a kora ősz az év legváltozatosabb időszaka: ízek, illatok, színek, formák kavalkádja, ugyanannak a zöldségfajnak mindenféle változata. Örömmel számolhatunk be arról, hogy BIOban is minden kapható! Cikkünkből megtudhat pár alapvető dolgot arról, hogy mennyiben más a BIO és miért érdemes a BIO-t választani.