2016. 11. 29
HOGYAN SZELETELJÜNK FEL EGY BANÁNT FELBONTÁS NÉLKÜL

2016. 11. 28
Sokat foglalkoztunk már szódabikarbóna egészségünkre gyakorolt pozitív hatásaival. Most jöjjön néhány tipp, mi mindenre használhatjuk a háztartásban.

2017. 02. 03
A kor előrehaladtával a hallásromlást természetesnek vesszük, de ne törődjünk bele! Az alábbi gyakorlatokkal jelentős javulást érhetünk el, akár heteken belül.

2017. 02. 03
A kellemetlen puffadást nem csak a nehezen emészthető ételek okozzák. A Helicobacter pyori nevű kórokozó is felelős lehet a krónikus gyomorhurutért, a gyomorfekély kialakulásáért, a rendszeres hasi puffadásért, sőt az emésztőrendszeri tumorok kialakulásáért. A világ lakosságának több mint a fele fertőzött.

2017. 02. 03
A nagyanyáink mindenre jó csodaszernek tartották keserű sót, és erre minden okuk megvolt. Áldásos hatása szinte pótolhatatlan a konyhában, kertben, és a szervezet méregtelenítésében is nagy segítségünkre lehet. A keserű só tulajdonképp a magnézium-szulfát.

2016. 11. 05
A demencia nem egyik napról a másikra jelenik meg, hanem lassan, alattomosan érkezik. Még mielőtt a tipikus memóriaromlás és a személyiségváltozások bekövetkeznének, öt tünet már előre jelezheti a betegséget. Ha ezeket időben felismerjük, akkor megelőző intézkedéseket tehetünk, és segíthetünk az érintett családtagon vagy saját magunkon, hogy a szellemi leépülést távol tartsuk.