Ma már kicsit könnyebben jutunk játékokhoz, mint az előző századokban. Sokunkban él az igény, hogy szeretteinknek örömet szerezzünk karácsonykor valamilyen formában. Érdemes megfontolni mind gyermekeink, mind felnőtt szeretteink esetén, hogy a saját kezünkkel készített ajándékkal semmi se veszi fel értékben a versenyt.
Mégis mindig fejtörést okoz, hogy mit adjunk karácsonyra szeretteinknek, főleg, ha már mindene megvan. Mennyivel könnyebb az, amikor tudjuk, mi a konkrét kérés. Ráadásul ez az év több szempontból is korlátozott volt, nem tudtunk utazni, wellness programokon részt venni, így véleményem szerint egy otthoni wellness ajándékkal biztos nem lövünk mellé.


Egy jól kiválasztott fürdősó, fürdőbomba, fürdőolaj, testolaj, testradír igazi wellness élményt nyújt az ajándékozott számára.
Ha még van rá időd, hogy rendelj a web shopunkból, szívesen teljesítjük azt számodra, a kellő időben. De ne felejtsd, ajándékozni nem csak karácsonykor szokás, hiszen örömet szerezni valakinek bármikor lehet.
Azon kívül, hogy nálam is megvásárolhatod a wellness termékeket, segítek, hogy Te otthon magad is elkészíthess pár apróságot, ami örömet fog okozni. Adok néhány nagyon egyszerű ötletet, receptet, nem kell semmi bonyolult alapanyag, mindent fel tudsz lelni a konyhában.
1. Fürdősó • Hozzávalók: 200 g só vagy epsom só, 2 g szárított növény, virág (pl. levendula, körömvirág), 1 g illóolaj (javaslom: levendula, geránium, ylang-ylang, narancs, fenyő). Elkészítése: egyszerűen keverd össze a sót a szárított növényekkel, és az illóolajjal
2. Illatos fürdő olaj vagy testolaj • Hozzávalók: 50 g kókusz olaj, 50 g olíva olaj, 1 g illóolaj, kevés szárított növény, mint rózsaszirom, levendula, körömvirág. Elkészítése: melegítsd fel folyékonyra a kókusz olajat, keverd össze az olívával és tedd hozzá az illóolajat, töltsd csinos üvegbe, és tegyél bele egy-egy szál szárított virág szirmot.
3. Fürdőbomba (gyerekeknek kiváló ajándék) • Hozzávalók: 100 g szódabikarbóna, 50 g citromsav, 2 g só, 5 g olaj (kókusz, olíva, napraforgó), 1 g illóolaj (ajánlott: levendula, narancs, geránium). Elkészítés: keverd össze a szódabikarbónát, a citromsavat és a sót, az olajokkal és az illattal, és egy-két csepp vízzel, hogy állaga olyan legyen, mint a vizes homok, majd jó alaposan tömd bele valami formába. Hagyd picit állni, nyomd ki a formából, hagyd száradni pár napig, és csomagold be celofánba. Tehetsz bele virágszirmokat is. Színezheted is, egy csepp ételfestékkel.
4. Epsom sós testradír • Hozzávalók: 100 g epsom só, 20 g kókusz olaj, 2 g illóolaj (ajánlott: levendula, geránium, citromfű). Elkészítése: melegítsd fel a kókusz olajat, és keverd össze a hozzávalókat, tedd csinos tégelybe és írd rá: élmény a zuhanyban.


Természetesen ezek nem a mi professzionális termékeink receptjei, hanem azok otthon is elkészíthető, leegyszerűsített változatai.
Fürdősóink parajdi sóval készülnek, normál és habzó változatban. Fürdőbombáink pezsegnek, habzanak, illatosak. Testolajaink a legjobb minőségű olajokat tartalmazzák. Egy illatos élményfürdő, egy kis lazítás bizony mindenkire ráfér, és ne feledjük, nem csak az ünnepek alatt.

Kívánok Nektek szeretetteljes békés karácsonyt! Hozzon az Új év sok örömet, boldogságot és főleg egészséget.
Hornicsek Károlyné Mária