Ez a pszichológiai teszt a színeken alapszik. Tudat alatt azt a színt választod, amely számodra a legjobban óhajtott változást képviseli. Lássuk, mi az, amire leginkább szükséged lesz a 2020-as évben!

 

Nézd meg a táblát, majd belső hangodra hallgatva válassz egy fát a kertedbe!

Melyiket választottad? Olvasd el a hozzá tartozó értékelést!

 

1. Tölgyfa

Valószínűleg olyan ember vagy, aki mindig félig tele látja azt a bizonyos poharat. Számodra az élet egy nagy, meglepetésekkel teli kaland.
Mivel nyitott vagy az új élmények megélésére és készen állsz a változásra, jövőre fontos és örömteli események jönnek az életedben. A körülmények nem fognak akadályozni. A győzelmek fellelkesítenek majd, és minden elért eredmény után egy kedves meglepetés fog várni 2020-ban.
 

2. Vörösfenyő

A "függetlenség" lehetne a második neved. Számodra nem léteznek olyan gátló tényezők, amelyek a céljaid elérésében megakadályoznának.
A jövő évben a kreatív képességeid jelentős segítségedre lesznek a bevételeid növelésében. Nem lesz szükség arra, hogy túlságosan megerőltesd magad a szakmai sikerhez. Ha továbbra is hű maradsz az elveidhez és a meggyőződésedhez, végre megkapod majd azt, amire már olyan régóta vágysz.
 

3. Juharfa

Valószínűleg érzékeny személyiség vagy. Az átlagnál több időt töltesz azzal, hogy magadról és a téged körülvevő világról elmélkedsz.
A 2020-as évben megérkezik az életedbe valaki, akivel harmonikus kapcsolatot alakítasz ki. Habár önálló vagy és nem szoktál unatkozni, ez a személy ragyogást és kalandokat hoz majd neked.
 

4. Égerfa

Biztosan gyakorlatias és kiegyensúlyozott ember vagy. Veled lenni kényelmes és biztonságot nyújtó, mert két lábbal állsz a földön. Olyasvalaki vagy, akiben meg lehet bízni.
Még ha erős is vagy, néha szenvedsz, mert mások törékenynek és érzékenynek látnak. Emiatt az ellenkező nemmel való kapcsolatod nem igazán úgy alakult eddig, ahogyan szeretnéd. A 2020-as év ebben fog pozitív változást hozni. Meg fogod találni azt a személyt, aki megbecsüli a jóságodat ahelyett, hogy kihasználná.
 

5. Mirtusz

Tény, hogy nagy önbizalommal rendelkező személy vagy. Az életedben mindent az ellenőrzésed alatt tartasz, sosem bízod a véletlenben, csak a saját erődben.
Semmit sem halogatsz és csak akkor vagy nyugodt, ha a dolgok megoldódtak. Akik körülvesznek, érzik a lelked erejét és szívesen ajánlják fel együttműködésüket. Kitartásodnak és felelősségérzetednek köszönhetően a jövő évben szakmai előrelépés vár rád, amely természetes velejárója lesz erőfeszítéseidnek.
 

6. Szilvafa

Valószínűleg békés természetű, racionális ember vagy. Szereted a barátaiddal tölteni az időt, de nem ellenzed a magányos órákat sem.
Néha muszáj, hogy egyedül légy magaddal, hogy az élet értelmén gondolkodj és kipihend a világot, ami körbevesz. És ha nincs is még meg a személyes kis kuckód, a jövőben vár téged egy sorsdöntő változás, amely után megtalálod azt a teret, amit otthonodnak nevezhetsz. Lehet ez egy új lakás vagy egy új lélek, aki megosztja veled a szívét.
 

7. Hársfa

Minden bizonnyal elemző és magabiztos ember vagy, akiben meg lehet bízni. Érzékenységed mindig megláttatja veled, mi az, ami igazán számít.
A környezeted a 2020-as évben szó szerint hozzád lök valakit, akiben egy igazgyöngyöt fogsz felfedezni. Közelebbről megismersz majd valakit, akinek ugyanolyan kifinomult stílusérzéke van, mint neked, és akinek az életében a kultúra ugyanolyan fontos szerepet tölt be, mint a tiédben. Mindezt nehezen fogod elhinni, mivel az illetőt már ismered egy ideje, de eddig csak laza kapcsolatban álltatok.
 

8. Gesztenyefa

Elmondható rólad, hogy álmodozó és romantikus vagy. Nem szoktad a dolgokat racionális szemszögből nézni.
Számodra az a legfontosabb, amit a szíved diktál. Az újévben eltávolodsz majd azoktól az emberektől, akik az érzelmeiket elnyomva csak az eszükben bíznak, és az év egy boldog napján megismersz majd valakit, aki ugyanolyan érzelmi, impulzív személy, mint te vagy. Ez óriási erőt ad majd számodra az érzelemmentes világ elviseléséhez.
 

9. Fűzfa

Extrovertált személynek tűnsz. Szeretsz kockáztatni és felelősséget vállalni, ha cserébe érdekes munkát kapsz.
Belefáradtál már a napi monotonitásba és várod az alkalmat, hogy főszerepet játszhass az aktuális történésekben. Energikus kezdeményezőkészségednek hála, olyan változás vár rád, amely lehetővé teszi a szárnybontogatást. Közeledik a pillanat, amikor eléred a rég várt hírnevet. Lehet ez a szakmádban elért hírnév vagy olyasmi, ami ország-világ számára látható.
 

Mit jelent a választásod?

Az általad választott fa arról mesél, hogyan érzékeled saját magadat és milyen változásokat tartasz szükségesnek az életedben. Választásod árulkodhat a személyiséged egy rejtett vonásáról is, amely számodra ismeretlen, a téged körülvevő emberek viszont egyértelműen látják benned az adott vonást.

 

Oszd meg a barátaiddal is! Köszönjük!