Bizonyára Önnel is előfordult, hogy sajnálkozott, amiért a szeretettel átadott csokor 2-3 nap múlva elvesztette szépségét, használhatatlanná vált.

Mi ismerjük a titkot, hogyan lehet a virágoskertek friss virágainak szépségét megőrizni. Dísztárgyaink évekig díszítik szeretteink otthonát emlékeztetve a kedvesre, aki átadta. Legyen az alkalom Bálint Nap, Nőnap vagy Anyák Napja.
A képeken látható díszeknél a legfontosabb követelmény, hogy a virágot a legszebb pillanatában szedjük le a virágoskertekben, és ezek után gondos kezek preparálják, majd válogatják és kötik az ősi japán virágkötészet szigorú szabályai szerint. Minden kompozíció más és más, hiszen nincs két egyforma virág, nincs két egyforma zöld, amely a kertben nyílik.
A tartósítás titkát nem áruljuk el, talán csak annyit, hogy a virágok szépsége és maradandósága a preparált pillangók szépségéhez és tartósságához mérhetőek.
A virágok természetes színüket, formájukat üveg, vagy kristályformákban mutatják a legszebben, ezért ezekben helyezzük el a kompozíciókat. Az üveget természetesen lezárjuk, hogy a későbbiekben biztosítva legyen a teljesen száraz, páramentes levegő, amely a virágot körülveszi. Örökvirágunk semmilyen vegyi kezelést nem kap, semmilyen gondoskodást nem igényel, ugyanúgy kezelhető, mint bármely más üvegáru.

hauservirag.unas.hu
Döme Kata 70-519-8753