Egyre több prüszkölő, tüsszögő, könnyes szemű ember van körülöttünk. Nap, mint nap találkozhatunk velük a metrón, villamoson, autóbuszon, boltban, az óvodában, iskolában, mindenhol, nem beszélve arról, ha mi is sűrűn kapjuk elő a zsebkendőt, hogy beletüsszentsünk. Többek között erről is felismerhető a 21. század.

Az ok nem más, mint az ALLERGIA!


Az allergia az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezet részéről. Az ilyen anyagokat allergéneknek nevezzük, ilyenek például a pollen, állati szőrök, atka, penész spórák, különböző állatok mérgei, mikroorganizmusok, élelmiszerek, gyógyszerek, vegyszerek, nehézfémek stb. Az allergia egy túlérzékenységi reakció, mely úgy jön létre, hogy a fentebb említett allergének hatására különböző vegyületek szabadulnak fel, amik gyulladást okoznak a szövetekben.

Ébresztő! Van megoldás!


Akarom mondani, élesztő! Azért ez nem egészen ilyen egyszerű, ne rohanjon senki a boltba élesztőért, de valóban az élesztősejteknél kell keresni a lehetséges megoldást. A kutatások kimutatták, hogy egyes komplex szénhidrát molekulák (béta-glükánok, amelyek megtalálhatók bizonyos baktériumokban, gombákban, gabonafélékben és élesztőben), sokszorosára fokozzák a természetes immunitás sejtjeinek aktivitását. Ez a hatás a szervezetbe jutásukat (orális úton) követő 48 órán belül teljes mértékben kialakul. A legerősebb biológiai aktivitásuk azoknak a molekuláknak van, amelyeket az élesztő sejtfalából vonnak ki egy szabadalmaztatott biotechnológiai eljárással. Ez az anyag a természetes immunitás legerőteljesebb aktivátora.

A tudomány válasza a kor kihívásaira: Egy speciális készítmény, amely WGP béta-glükánt, olajfalevél-kivonatot (oleuropeint), és brokkoli-kivonatot tartalmaz.
Segít az új kor kihívásainak jobban megfelelni, mint egy jó edző, felkészíti szervezetünket a kihívásokra és a rá leselkedő veszélyekre.

Mi is az a WGP béta-glükán?


A WGP 3-6 molekula egy szabadalmaztatott, elágazó láncú béta glükán, amelyet a sütőélesztőből (Saccharomyces cervisiae) nyernek egy speciális eljárással (WGP = whole glucan particle). Az 1960-as évek óta ismertek a klinikailag alátámasztott immunstimuláns, hematopoietikus, daganatellenes és antimikrobális tulajdonságai, csökkenti az allergiát okozó immunsejtek arányát, mérsékeli vagy kivédi az allergia tüneteit.

Mire jó az olajfalevél kivonata?


Az ausztrál olajfalevél kivonat a világ egyik leghatékonyabb vírus-, baktérium-, gomba-, és parazitaellenes természetes anyaga.
Az olajfalevél hatóanyagai annyira erősek, hogy magának a fának sincs természetes ellensége, parazitája; kedvező körülmények esetén több mint 1000 évig élhet a fa.

Milyen esetekben segíthet?


Gyakorlatilag minden helyzetben, de néhány fontosabb terület a teljesség igénye nélkül; fertőzések megelőzése, fertőzéses betegségek gyors leküzdése és a szövődmények elkerülése, poszt-operatív fertőzések megelőzése, allergiás tünetek enyhítése, kivédése, daganatterápia támogatása.

Kinek ajánlott?


B, akik a közösségekben (bölcsi, ovi, isi) rendszeresen felbukkanó járványok, fertőzéses megbetegedések kockázatát a minimumra csökkenthetik. Várandós vagy szoptatós anyukáknak, pocaklakó, vagy még anyatejjel táplálkozó gyermekeik egészsége, jól működő immunrendszere érdekében. Felnőtteknek, a mai felgyorsult világban a stressz miatt legyengült szervezetüket fenyegető betegségek elkerülésére. Allergiás emberek tüneteinek enyhítésére, visszaszorítására. Műtétek esetén a beavatkozás előtt 2-3 nappal és a sebgyógyulást követő 2-3 napig a poszt-operatív fertőzések elkerülésére. Kiegészítő daganatterápiában monoklonális antitestekkel kombinálva.

További információt
az alábbi elérhetőségeket talál:


BioOrganicWorld Kft.
Tel: 0670-4348936
Web: bioorganicworld.hu
E-mail: [email protected]
ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!