A menstruációs görcsök minden harmadik nő életét megkeserítik. A menstruációs fájdalom képes elrontani a nyaralást, a családi összejöveteleket vagy a partit a barátokkal. Ilyenkor rossz ülni, állni, gyalogolni… legszívesebben ágyban töltenéd az egész napot meleg vizes borogatással a hasadon.

A patikában sokféle fájdalomcsillapító és görcsoldó gyógyszer kapható, melyek bár hatékonyak, rendszeres szedésük nem igazán előnyös. A máj, a gyomor és a hormonrendszer is kárát láthatja. A mellékhatásokról nem is beszélve.
Ha te is hasi görcsökkel küzdesz a menstruációd alatt, és szeretnéd mellékhatások nélkül csillapítani a görcsös fájdalmat, a Biointimo Menstruációs fájdalomcsillapító tapasz a megoldás!
A Biointimo Menstruációs fájdalomcsillapító tapasz a hő segítségével enyhíti a görcsös hasi fájdalmat. Fájdalommentes menstruáció hormonok és gyógyszerek nélkül!
Hogyan működik?

A Biointimo Menstruációs fájdalomcsillapító tapasz formabontó csúcstechnológiájának köszönhetően a tartós hőhatás jótékony energiáját egész nap biztosítja.
A tapaszban lévő levegő-reaktív anyag a felbontás után 45-50 fokra melegszik a levegővel érintkezve. 20 perc alatt éri  el végső hőmérsékletét, és 10-12 órán keresztül folyamatosan sugározza a jótékony hőt a fájó hasadra, derekadra.
Öntapadós felével a fehérneműbe ragasztva a simaizmokat lazítja, az ereket tágítja, a vérbőséget növeli a problémás helyeken,  ezáltal enyhíti a görcsölést.
Mellékhatások nélkül csillapítja a fájdalmat, enyhíti a hasi görcsöket.
Nem látszik a ruha alatt, így a hétköznapi teendők intézése, munka közben is bátran viselhető, és megkönnyíti az életedet.
A tapaszból áradó melegítő gyógyhatás egyaránt segít:

• menstruációs fájdalmak enyhítésében
• szülés utáni regenerációban
• az abortusz utáni fájdalmak mérséklésében
• a felfázás tüneteinek csökkentésében
• jótékonyan hat az alhasi és deréktáji fájdalmakra
• melegítő hatása révén a helyi vérkeringést serkenti

Válaszd Te is a Biointimo Menstruációs fájdalomcsillapító tapaszt és ints búcsút a hasi görcsöknek mellékhatások és hormonok nélkül!

 


A Biointimo Menstruációs fájdalomcsillapító tapasz
 megrendelhető a Gyógynövénysziget webáruházban.