A MAUNAWAI PI-vízszűrő rendszerek az érintetlen hegyi forrásokra jellemző vizet készítenek. Ez egy olyan víztisztító rendszer, amely bárhol elhelyezhető, áram nélkül működik, és egyes típusokat vízvezetékre sem kell csatlakoztatni. Ezek a tulajdonságai könnyen kezelhetővé teszik, így bármely otthonban elhelyezhetők. A készülékek a tervezéstől a gyártásig 100%-ban Németországban készülnek, és a legmagasabb élelmiszerbiztonsági minősítésekkel rendelkeznek.A Maunawai szűrőrendszer az öt alapelv - szűrés, információ adás, optimalizálás, harmonizáció és a biológiai hozzáférhetőség és rendelkezésre állás - alkalmazásával a csapvizet nemcsak a szennyezőanyagoktól tisztítja meg, hanem visszaállítja eredeti, a forrásvizekre jellemző klaszterszerkezetét is. A szűrési és aktiválási folyamat végén egy szennyezőanyagoktól teljesen mentes élő vizet kapunk, mely nagyon hasonlít a sejtvízhez, így a szervezetbe kerülve könnyen felszívódik, és optimálisan hasznosul.

A Maunawai PI vízszűrő kancsók (Mini és KNI)- a kisebb 1-2 fős háztartások esetében jelentenek ideális megoldást. A kancsók szűrt PI-víz tároló kapacitása max. 1,4 liter (Mini kancsó), és max. 1,9 liter (Kini kancsó). Teljes értékű PI-vizet készítenek, szűri az összes csapvízben előforduló szennyező anyagot – kivételesen erős High-Tech szűrőrendszerének köszönhetően a gyógyszer és hormonvegyületeket is meg tudja kötni. A PI-kancsó szűrési ideje 5-10 perc közt mozog, és a szűrőket használat mennyiségétől függően 3-4 havonta kell cserélni. A kancsók ára: 25.900 – 29.900 Ft

A Maunawai Quelle víztisztító igazi családbarát készülék. Ideális 3-6 fős családok részére. A készülék szűrt PI-víz tároló kapacitása 8 – max. 10 liter. Áram és vízvezeték csatlakozás nélkül működik, így akár a kancsót bárhol el tudjuk helyezni a lakásban. Szűrőteljesítmény és kapacitás tekintetében is többet tud, mint a PI-kancsók, szintén teljes értékű Pi-vizet készít.  Szűrőrendszere gravitációs. Az előszűrése 0,2 μm, ami azt jelenti, hogy ezen a csapvízben esetleg előforduló baktériumok 95%-a nem tud átjutni. Szűri az összes csapvízben előforduló szennyező anyagot – kivételesen erős High-Tech szűrőrendszerének köszönhetően a gyógyszer és hormonvegyületeket is meg tudja kötni. A készülék NEM szűri ki a vízben lévő hasznos ásványi anyagokat.

A készülék kétféle szűrőrendszerrel rendelhető. A K8 jelű kemény (Tatabánya, Érd, Pécs, Sopron stb.), míg a K2 jelzésű lágy (pl. alföldi, Tisza-menti települések) csapvíz szűrésére lett fejlesztve. Ebben a készülékben elhelyezhetők különböző ásvány és kristályrendszerek is, melyek tovább javítják a szűrt PI víz minőségét. A kész és nagyon finom PI vizet mágneses csapon keresztül tudjuk kiengedni. A készülék kisméretű (30 cm széles × 55 cm magas), szinte bármelyik konyhában kényelmesen elhelyezhető. A szűrési idő kb. 2,5 óra/8 liter, a szűrőket 4000 liter víz átszűrését követően kell cserélni, ami egy 4 tagú család esetében kb. 1 év. A Quelle készülék rendelhető kristályüveg tartállyal is, ára 111.500 – 151.900 Ft-közt mozog kiviteltől függően.

A Maunawai Napui beépíthető hálózati Pi-víztisztító készülékekre nagy szűrés teljesítmény és gondozásmentes üzemelés jellemző. A víztisztító készülék  4 vagy 4+1 filterrel rendelhető. A készülék kompakt kis méretű (szél. 35cm × mag.42cm × mély.15 cm), könnyen beépíthető és ÁTFOLYÓS rendszer, ( nincs puffer tartálya  ami nem fér el a konyhaszekrényben, és a bacik melegágya is lehetne), valamint alacsonyabb hálózati nyomás esetén is kiválóan működik. Szűrőteljesítménye 15-18.000 liter típustól függően. A szűrőrendszer tartalmaz egy Ultrafinom membránt  -0,01 μm - ezen a baktériumok 100%-a nem tud átjutni. Szűri az összes csapvízben előforduló nagydózisú szennyező anyagot – kivételesen erős High-Tech szűrőrendszerének köszönhetően a gyógyszer és hormonvegyületeket is 100%-ban megköti. A készülék NEM szűri ki a vízben lévő hasznos ásványi anyagokat.  A készülékhez tartozik egy tisztavizes csaptelep, amit a mosogatótálcán, a meglévő konyhai csaptelep mellett lehet elhelyezni. A készülék nem igényel gondozást, tisztítást. A szűrőcsere intervalluma kb. 1,5 -2 év. Szűrőcserekor az egész egységet cseréljük egyben és egy új komplett készüléket adunk. A készülék ára: 295 – 315.000 Ft típustól függően.

Egy átlagos 4 tagú család Magyarországon 5 év alatt kb. 657.000 Ft-ot költ (10 év alatt 1.314.000 Ft-ot) csak ásványvízre, amennyiben napi 1 palack átlagárú (60Ft/l) ásványvizet isznak fejenként.

Bővebb információért, keresse ügyfélszolgálatunkat, illetve látogasson el weboldalunkra. Rendelést telefonon keresztül is felveszünk, hívjon bátran!

www.piviztisztito.hu,   www.maunawai.hu
GeoMag Water KFT.
Tel: 06-20/447-1677