Több éve foglalkozom emberek támogatásával lelki és testi területen egyaránt, és ez alatt az idő alatt egy rendkívül érdekes jelenséget vettem észre. Az ügyfeleim többsége azért keres fel, mert van valamilyen krónikus, régóta fennálló problémája, melytől nem sikerül megszabadulnia, s keresne valamilyen új lehetőséget, ami esetleg segítené a homeosztázis(1) beindítását. Természetesen mindenki azzal a határozott szándékkal érkezik, hogy szeretne változtatni, szeretne kilépni az addigi rossz helyzetéből, ergo egészségesnek lenni.

Azonban a különböző állapotfelmérések(2) eredményeként kialakult életmód-változtatási javaslatokat csak részben, avagy sehogy nem tartják be. A kérdésre, - Miért? – a legtöbb esetben megmagyarázzák, miért nem lehetséges véghezvinni pl. a tejtermékek elhagyását az étrendjükből, vagy szakítani egy régi, rossz beidegződésüktől. Mindezt annak ellenére, hogy a gyógyulásuk kulcsa részben ez a váltás lenne. Óriási ellentmondás ez.

Gyógyulnék, de úgysem teszem meg azt, ami a gyógyuláshoz vezetne!

Több lehetőség is rendelkezésünkre áll, hogy belepillantsunk a vendégünk tudatalattijába, azaz a legmélyebb érzelemvilágába. Ez az a hely, ahol sokszor egészen más programok futnak, mint ami a tudatos elmében. A tudatos és tudattalan elme aránya 10-90%! Ami azt jelenti, hogy reakcióink nagyobb részét olyan programok vezérlik, melyekről akár nem is tudunk. Hogyan lehetséges ez? Ki rakta oda ezeket az ún. programokat? A válasz egyszerű. – Természetesen saját maga! Egy – akár gyerekkorban történt - nehezebb élethelyzet hatására mindannyian különböző reakciókat élünk meg és tárolunk el. Abban a helyzetben és pillanatban ez a reakció a lehető legjobb választás, hiszen megvan az oka a döntésünknek, hogy miért épp elfutunk és nem szembe szállunk… Azonban ez a reakció már 10 évvel később nem biztos, hogy jogos és megalapozott.

Ez az a helyzet, amikor a 10% gyógyulni akar, azonban a mélyben rejlő 90% nem… és a gyógyulás várat magára.

Szakképzett terapeuták többféle képen is ki tudják tesztelni, hogy az ügyfél tudattalanjában milyen programok futnak, és természetesen segíteni tudnak abban is, hogy ezek a mintázatok energetikailag besimuljanak a mintázatba és ne késztessék „téves” döntésre az egyént.



 (1)Homeosztázis: A szervezet öngyógyító képessége. A homeosztázis a belső környezet (milieu intérieur) dinamikus állandóságát jelenti, az élő szervezetek egyik legfontosabb jellemzője, az élettan legfontosabb alapfogalma. A szó görög eredetű, jelentése „hasonló állapot”. Definíciója: Az élő szervezetnek a változó külső és belső körülményekhez való alkalmazkodó képessége, amellyel önmaguk viszonylagos biológiai állandóságát biztosítják.

(2)Állapotfelmérések: MEIK: röntgensugár nélküli mammográf, ANESA: tűszúás nélküli vér-és egészség analizátor, HEARTvue: szívanalizátor, ARTERIOGRAF: artériák feltérképezése, EPFX: teljes energetikai térkép


Szakértő:

Balázs Krisztina

okl. természetgyógyász,

egészség-mentor, fülakupunktúrás addiktológus, stresszterapeuta,

lélekgyógyász, metafizika tréner, biofeedback specialista

 a PURE Medical Center ügyvezetője

 

Elérhetőségünk:

PURE Medical Center

1015 Bp. Batthyány utca 49. 8. emelet 8.

Hattyú-ház „B” épület (a Batthyány utca felől )

www.puremedical.hu

info@puremedical.hu

+36 1 70 60 60 217