A sok vízkezelési módszer közül csak nagyon kevés az, mely a VÍZ valódi értékeivel, azok erősítésével, és környezetbarát módon foglalkozik. A nem környezetbarát és költséges szűrők csak bizonyos szélsőséges esetekben nélkülözhetetlenek, mindazonáltal léteznek olyan technológiák, melyekről és azok fontosságáról csak kevesen tudnak és sokan nem ismerik fel a bennük rejlő pozitív lehetőségeket.


A Skandináv Élő Víz-Rendszerek Eredeti Víz-Revitalizáló technológiája meghaladja a szűrők által nyújtott vízminőséget a víz energetikája, struktúrája, és jótékony hatásai tekintetében. A szűrők ugyan szép átlátszó és  más anyagoktól mentes vizet biztosítanak, azonban nem szolgálnak élő szervezetek számára megfelelően hasznosuló, tiszta energiájú, rendezett kristályszerkezetű vízzel. Erre képes az Eredeti Víz-Revitalizáló, mely a természet több milliárd éves módszerét felhasználva állít elő tápláló, tiszta energetikájú Élő Vizet, mely egyben visszakapja öntisztító képességeit, amit mindenre kifejt amivel találkozik, lehet az energia, vagy akár fizikai részecske is.
Megnő a víz oxigénszintje, és rendeződik PH értéke is. Az Élő Víz képes megfordítani káros anyagok polaritását és káros frekvenciák lenyomatát is. Egy igazán TISZTA, egyben intelligens, gyönyörű kristályszerkezetű Élő Vizet kapunk, mely rendkívül jó hatással van minden szervezetre. A szűrők ezekre nem képesek, és melléktermékeik károsak a környezetre. Az Élő Víz a talajba kerülve segít feléleszteni az ott lévő vizeket is, így környezetünk tisztulásához is hozzájárulhatunk.
Szűrők által ugyan oldott anyag mentes vizet kapunk, de vajon szervezetünk is ezt igényli? A víz a földalatti erekben rengeteg oldott anyagot tartalmaz, és ennek ellenére bizonyos forrásoknál csodás gyógyulások mennek végbe. Ha egy oldott anyag mérő műszerrel megvizsgáljuk ezeket, hatalmas  „szennyezettséget” mutat, mégis jobban vannak tőle az emberek. Vissza kell térnünk a természethez, ugyanis vannak olyan természetközeli technológiák, melyek sokkal hatékonyabbak a csúcstechnológiás módszereknél, és nincsenek  mellékhatásaik.
A szűrt vizek felélesztés nélkül nem képesek káros frekvenciákat ártalmatlanítani. Az Élő Víz képes erre, mivel tudatossággal rendelkezik, így a negatív frekvenciákat sem hagyja érvényesülni, és a polaritásváltás következtében segít a káros anyagok kimosásában. Előnyös hajra, bőrre egyaránt; Akvárium, medence, kerti tó tovább tiszta marad; jobban hasznosulnak a tápanyagok; a növények erőteljesebben nőnek; Óvja a vízcsöveket, radiátorokat; A zöldségek, gyümölcsök tartósabbak, az ételek jobb ízűek és tovább eltarthatók; Tejüzemi alkalmazás esetén, a tej sokkal tovább friss marad. Lehetőségei korlátlanok. Csapok végére, zuhanyfejre, és vízcsőre szerelhető kivitelben is létezik, így lakások, házak, termőföldek, vagy ipari komplexumok ellátására is alkalmas. Fenntartási költsége nincs, és bármilyen más, akár szűrőrendszerrel is együttműködik!
A Revitalizáló Spiráltölcsér az Eredeti Víz-Revitalizáló alternatívája, mely bármilyen folyadék revitalizálására alkalmas. A víz kellemes állagúvá, finommá válik, az alkoholos italok lágyabbak, selymesebbek lesznek és a bennük lévő negatív energiák is ártalmatlanokká válnak.
*A LEÍRT KÉPESSÉGEK KIZÁRÓLAG A SKANDINÁV ÉLŐ VÍZ-RENDSZEREK ÉS A REVITALIZÁLÓ SPIRÁLTÖLCSÉR ÁLTAL ELŐÁLLÍTOTT ÉLŐ VÍZRE ÉRVÉNYESEK, MÁS HASONLÓ ELNEVEZÉSŰ VIZEK KÉPESSÉGEI NEM EGYEZNEK AZ ITT LEÍRTAKKAL.

A SZAPORODÓ ANTENNÁK ÉS VEZETÉK NÉLKÜLI ESZKÖZÖK ÁLTAL, NEGATÍV SUGÁRZÁS ÉRI A LAKOSSÁGOT. A ENERGIA ÁTALAKÍTÓK VÉDELEMMEL SZOLGÁLNAK A NEGATÍV ENERGIÁK (FÖLDSUGÁRZÁSOK, VÍZEREK, MIKROHULLÁM, VEZETÉK NÉLKÜLI ESZKÖZÖK, TRANSZFORMÁTOROK, MŰSZAKI ESZKÖZÖK, VALAMINT NEGATÍV PSZICHÉS ÉS ÉTERIKUS ENERGIÁK...) ELLEN. AZ ÉLŐ VÍZ KITŰNŐ KIEGÉSZÍTŐJE LEHET!

 

Porthologos Kft.
PR KEP 201606
[email protected]
Tel: 06 30/964 7333 (H-P: 10-18)
- INGYENES TANÁCSADÁS! Visszahívjuk!

A mintatermékek az 1119 Bp. Etele út 32/C. szám alatti Gyógynövény és Bioboltban megtekinthetők
(H, Cs: 9-18 óráig; K, Sze, P: 9-17 óráig;  Szo: 9-12 óráig), és mindkét Élő Víz is megkóstolható!

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!