PR KEP 201501A víz eredetileg él, ahogyan természetes forrásként találjuk. Felhasználásakor pedig olyan dolgokat teszünk, melyek károsítják felépítését és képességeit. Átpumpáljuk hosszú csővezetékeken, és természetellenes 90 fokos elfordulásokra kényszerítjük. Így elveszti Életerejét, és védtelenné válik a baktériumokkal, vírusokkal szemben. Elveszti öntisztító képességét és azt a szabadságát, hogy spirálokban és örvényekben áramolhat. Mindez érvényes a palackozott vizekre is! Így a víz „halottá, lustává” válik, majd klórt adunk hozzá, ami a legtöbb baktériumot - rosszat és jót! - elpusztít a vízben, és bennünk is amikor azt elfogyasztjuk, vagy abban fürdünk.Egyre többen vélik úgy, hogy a vízellátást biztosító módszereken kívül további vízkezelés szükséges, és erre a házi szűrőrendszerek nyújtanak megoldást. Sajnos nem. A szűrés bizonyos körülmények között hasznos lehet, de önmagában nem biztosít jó minőségű és biztonságos vizet. Bármilyen „tiszta” vizet is kapunk egy szűrési eljárás során, a víz az információtároló képességéből eredően továbbra is negatív stresszenergiákat tartalmaz, alacsony oxigénszinttel rendelkezik, és „halott” Víz marad. A legkomolyabb tisztítókon átáramoltatott víz is pár hét alatt megromlik. Ezért feltétlenül szükséges, hogy ne csak vegyszerek, baktériumok és vírusok káros hatásaitól, hanem negatív energiáktól is mentes vizet fogyasszunk!

Erre nyújt megoldást az Eredeti Víz-Revitalizáló, mely a természet elveit alkalmazva képes csapvizünket azonnal Élővé és Energetizálttá alakítani, így az visszakapja tudatosságát, természetes öntisztító képességeit, és rendkívül jótékonyan hat szervezetünkre, környezetünkre egyaránt. Egyedülálló technológia, mely egyszerű beüzemelésétől kezdve, bármikor és bármennyi, természetes oxigénnel teli, harmonikus kémhatású (PH), rendezett kristályszerkezetű, tudatos Élő Vizet tud a csapból folyamatosan biztosítani, melyet nem csak ivásra, főzésre, hanem mosogatásra, mosásra, fürdésre, és kerti locsolásra is használhatunk. Ez az eszköz nem csak fizikailag tisztítja a rajta keresztülfolyó vizet, hanem megtisztítja azt minden káros frekvenciától, valamint helyreállítja a víz természetes oxigénszintjét és tudatosságát. Így maga a víz válik önmaga aktív “szűrőjévé”, és bármilyen szennyeződéssel kapcsolatba kerülve, visszakapott képességei által tudja azokat ártalmatlanítani. Képes megfordítani a káros anyagok mágneses polaritását, így a szervezet taszítani fogja azokat, a jótékony anyagoknak, vitaminoknak pedig segíti a beépülését, felszívódását.

Ennek az új technológiának az alkalmazása távol meghaladja a szűrőrendszerek képességeit. A keresztülhaladó vizet egy olyan spirálban vezeti, ami örvényenergia-mezőt hoz létre. Ezt az eljárást alkalmazza a természet is. Ennek eredményeként újra létrejön a víz természetes öntisztító képessége, és a víz molekulárisan átrendeződik. Az Eredeti Víz-Revitalizáló helyreállítja vizünk Egészségét, Élettel és Természetes Oxigénnel tölti fel azt, és visszaadja neki eredetileg kitűnő ízét.*A leírt képességek kizárólag a Skandináv Élő Víz-Rendszerek Eredeti Víz-Revitalizálójával előállított Élő Vízre érvényesek, más hasonló elnevezésű vizek képességei nem egyeznek az itt leírtakkal.Az Élő Víz kiegészítőjeként is szolgáló Energia Átalakítók, semlegesítik a különféle rádiófrekvenciák, vezeték nélküli eszközök negatív sugárzásait, valamint a földsugárzások és vízerek negatív hatásait úgy, hogy azok káros hatása ártalmatlanításra kerül. A háztetőkön elhelyezett mikrohullám antennák és a szomszédoktól átsugárzó vezeték nélküli rendszerek (mobiltelefon, WiFi, DECT telefon...) nagy terheléssel vannak a környezetre. Léteznek még elektroszmog árnyékoló anyagok is, melyek pedig fizikai védelemmel szolgálnak a káros frekvenciák ellen.Forgalmazó: Porthologos Kft.

www.porthologos.hu

[email protected]

Tel: 06 30 964 7333 (H-P: 10-18)

A termékek a Gyógynövény és Bioboltban (1119 Bp. Etele út 32/C.) H-P: 9-17 óráig, Szo: 9-12 óráig megtekinthetők,

és az Élő Víz megkóstolható! 


(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!