2017. 01. 02
A 2017-es év számos csillagjegy szülöttének érdekes és izgalmas változásokat hoz majd az élet minden területén. Míg egyesek szinte zökkenőmentesen váltják valóra mindazt amit megfogadtak, addig másoknak némi küzdelembe és nem kevés erőfeszítésbe fok kerülni a kitűzött célok elérése. De akárhogyan is nézzük, 2017 mindenkit reménnyel és sok-sok boldogsággal kecsegtet.

2016. 12. 22
A kínai filozófia alapvető része az öt elem, a Fa, a Tűz, a Föld, a Fém és a Víz. Minden dolog az öt elem jellemzőit tartalmazza, és arányuk határozza meg a dolgok tulajdonságait, viselkedését. Születésünk dátuma alapvetően meghatározza, hogy melyik elem hatása lesz túlsúlyban életünkben, de a pillanatnyi állapotunkat az összes elem befolyásolhatja. Játssz velünk, kattints a képre és nézd meg, melyik elem hatása alatt állsz jelen pillanatban!

2019. 01. 01
Életünk mind külön ösvényen halad, melyek sokszor keresztezik egymást, vagy párhuzamosan futnak. Ma­gunk vá­laszt­hat­juk azt, hogy pon­to­san mi­lyen ös­vé­nyen sze­ret­nék ha­ladni. Dön­té­se­ink pedig ko­mo­lyan meg­ha­tá­roz­zák a jö­vőn­ket. Válassz egyet a hat ösvény közül,és nézd meg mit mond el rólad!

2016. 12. 15
Egy érdekes kis teszt a lélekvándorlásról, és a közben szerzett tapasztalatokról.

2016. 12. 12
Ezek a képek rejtett üzeneteket tartalmaznak, az, hogy melyik motívumot látjuk meg elsőként elárulja, hogy személyiségük mely jellemzője a domináns. Általánosságban elmondható, hogy minden jellemezés igaz lehet bárkire, de itt a dominancián van a hangsúly, melyik jellemző határozza meg leginkább társas viselkedésünket.

2016. 12. 09
Válassz egy maszkot, ami szerinted a legjobban illik hozzád, és nézd meg mit az, amit lehet, hogy még saját magad előtt is titkolsz.

2016. 12. 08
Válassz egy házat, de ne azt, amiben élni szeretnél, hanem azt, ami szerinted leginkább illik hozzád jelen pillanatban. Ne gondolkodj sokáig, válassz ösztönösen.

2016. 09. 28
Köztudomású, hogy a két agyféltekénk egymástól eltérő funkciókra specializálódott. A bal agyfélteke felelős a logikai, matematikai funkciókért és a beszédkészségért, míg agyunk jobb félteke a kreativitás, a művészi készségek, az érzelmek színtere.

2018. 07. 20
Nézd meg melyik "belső én" irányít most Téged!