A Madal Bal Neera szirupot Svájcban fejlesztették ki, tiszta C osztályú kanadai juharszirup és délkelet-ázsiai pálmaszirupok keverékéből. Öt év és ezernyi teszt eredménye az a keverék, amely megfelel a Neera Méregtelenítő és Tisztító Kúra minden kívánalmának.

A méregtelenítés munka mellett is könnyen elvégezhető, mert nem lép fel fáradtság vagy gyengeségérzés, mivel a kúraital nem más, mint egy folyékony táplálék, mely kiküszöböli az éhségérzetet, és energiát ad a tisztulási folyamatok alatt.

A többféle pálma- és juharfa nedvéből készült Neera sziruppal a test a megfelelő arányban kap meg minden lényeges vitamint és ásványi anyagot, mely energikus működéséhez szükséges.

A Neera méregtelenítés olyan, mint a szervezet nagytakarítása.

Annak, amit eszünk, jó része felesleges, sőt káros: többletfehérje és zsír, finomított és feldolgozott élelmiszerek, adalék- és vegyi anyagok. Ehhez jön még a levegő szennyezettsége, amit nap mint nap belélegzünk, főleg, ha nagyvárosban élünk. A növényvédő és rovarölőszerek, és különböző kémiai anyagok, melyeket a zöldségekkel és gyümölcsökkel fogyasztunk el. A szervezetnek mindezekkel napról napra meg kell küzdenie. Azt is mondhatjuk, hogy környezetünk tele van méreganyagokkal, melyek károsak szervezetünkre. A folytonos túlterhelés eredményeként méreganyagok halmozódnak fel testünkben, ami beszennyezi tisztaságát és zavarja harmonikus működését. A Neera méregtelenítés célja lélegzetvételhez juttatni a szervezetet, hogy megszabaduljon mindezektől a méreganyagoktól, és megfrissülve folytathassa kiegyensúlyozott működését.



A Neera méregtelenítés sok tudományosan bizonyított és egyéni tapasztalaton alapuló előnnyel jár. A Magyarországon is közkedvelt Neera méregtelenítés számtalan pozitív hatását már sokan tapasztalhatták. Néhány ezek közül:



- a szervezet megtisztulása a mérgektől, salakanyagoktól

- testsúlycsökkenés (ami a szervezet egészleges tisztulásának következménye)

- felesleges zsírok feloldása

- növekvő életerő és vitalitás

- a bélrendszer pihen és kitisztul

- jobb emésztés

- csökken az ízületek méreganyag-terhelése

- pihentetőbb alvás

- fokozott ellenálló képesség

- fényes haj és erősebb körmök

- tisztább bőr és szem

- tisztább gondolkodás és memória

- boldogabb, pozitívabb életszemlélet

Készült: Juhar szirup (65%), Pálma szirup (35%)

Használható: édesítőszerként turmixokba, süteményekbe vagy frissítő italként.

Elkészítési javaslat: 1,5dl Neera szirupot 1,5dl citromlével, 1 mokkáskanálnyi cayenne borssal és 1,7l vízzel keverjen össze. Így egy kellemes ízű és nagyon tápláló italt készíthet.

A frissítő ital javasolt napi fogyasztása: 2 liter. Intenzív kúra esetén 7 napra elég.


További információk:

 www.neera.hu