nemergezdHázikedvencek, kisállatok, társak, családtagok; mindegy hogyan nevezzük őket, a lényeg, hogyan gondoskodunk róluk!

Kapunk tőlük szeretetet, hűséget, vidámságot, sokszor még segítséget is. Mit adunk nekik cserébe? Életmódunkkal járó kellemetlenségeket; civilizációs betegségek teljes palettáját. Túlsúly, cukorbetegség, vérnyomásgondok, idegrendszeri betegségek, rák, allergia, ételintolerancia, érzékszervi károk, fogászati- ízületi problémák kutyáknál, macskáknál, lovaknál, minden házi- és haszonállatnál.Ahogy az embereknél, úgy az állatoknál is kiküszöbölhetőek, kordában tarthatóak a fenti veszélyek, a megfelelő életmóddal.

A te döntésed, hogy mit eszel. Eszel-e zacskós levest; eszel-e gyorsfagyasztott termékeket. A te döntésed, hogy mivel tisztálkodsz, mivel takarítasz. Használsz-e vegyszereket, odafigyelsz-e az összetevőkre. A te döntésed az is, hogy a tudatos életmódot kiterjeszted szeretteidre is, vagy sem.

„Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél.” Bizonyára ismerős a mondat, amely a Kishercegből van. A felelősségvállalás a 21. században nehéz: a marketingcsapdák, a terméközönök és információáradat világában gazdi legyen a talpán, aki jó döntést hoz.

A GreenLove egy fiatal kezdeményezés, melynek célja felvenni a harcot a civilizációs ártalmak ellen, úgy, hogy zöld forradalmat hirdet a hétköznapi tevékenységek területén.

Társaink a mindennapokban háziállataink, gondoskodjunk róluk is tudatosan! A GreenLove ebben segíti a felelősségteljes gazdikat. Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a kis- és haszonállatok élőhelyének, környezetének tudatos vegyszermentes tisztántartásának.

Célunk az elavult közhelyek lerombolása, miszerint minden kutya büdös, minden macskaalom már a bejárati ajtóból érződik, vagy hogy ahol ló van, ott légy is van.

Naiv vagy, ha azt hiszed, hogy a nanotechnológia korában a kutya, vagy a macskaalom szaga leküzdhetetlen probléma; egy tény, amit el kell fogadni. Nem kell!

Minden gazdi számára elérhető megoldás a természetet lemásoló, probiotikus állatápoló szerek mindennapos használata. Pár fújás egy spricniből naponta. Ennyi kell mindössze, hogy kiiktasd a kórokozókat, eltűntesd a rothadási folyamatokat, megakadályozd a szúrós szagú gázok létrejöttét, a gombásodást, semlegesítsd az allergéneket, vegyszereket.

Van lehetőséged ellensúlyozni a károkat, amiket életmódunkkal okozunk kedvencednek. Van lehetőséged felelősséget vállalni. Az ember nagyszerűsége és ugyanakkor borzalma, ahogy képes használni a természetet a maga céljaira. A GreenLove nagyszerűségre és egyszerűségre buzdít minden állattartót. A probiotikus állatápoló szerek a természet legapróbb élőlényeit tartalmazzák egy olyan kombinációban, ahol a természet ereje: a jó, a tisztító, az egyensúlyteremtő, óriás túlerőben van a rosszal, a rothadóval, a károssal szemben.

Nem óriás szenzáció, és nem is titok: élesztőgombák, fotoszintetizáló baktériumok, tejsav baktérium, erjesztő gombák és ezekhez hasonló olyan apró élőlények találhatók vegyszermentes állatápoló szereinkben, amiket mind használunk az élelmiszeriparban.

Ebben rejlik egyszerűsége és nagyszerűsége a kutyáknak, macskáknak, lovaknak, rágcsálóknak, hüllőknek, de bármilyen haszonállat ápolására, gondozására kialakított koncentrátumoknak. Szervezetünknek ismerős anyagokat használunk tisztántartásra, fertőtlenítésre, mindennapi ápolásra, így biztosak lehetünk abban, hogy teljesen lebomló, az egészségre ártalmatlan, gyerekbarát készítményeket alkalmazunk háziállataink tudatos gondozásakor.További információ:

www.thegreenlove.comnemergezd3


(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!